Afdeling
Vlees en gevogelte
- Biefstuk - Steak
- Bloedworst
- Bresaola
- Carpaccio
- Chorizo
- Cremepate
- Duif
- Eend
- Everzwijn
- Fazant
- Frankfurter
- Gandaham
- Gans
- Ganzenlever
- Gehakt
- Haas
- Hert
- Hesp - Ham
- Hinde
- Hot dog worst
- Jabugoham
- Kalfsbotten - kalfsbeenderen
- Kalkoen
- Kangoeroe
- Kip - Scharrelkip - Braadkip
- Kippefilet
- Kippenkarkas
- Knakworst
- Konijn
- Kwartel
- Lam - Schaap
- Lever
- Mergpijp
- Paardenvlees
- Pancetta
- Parelhoen
- Parmaham
- Pata Negra Iberico ham
- Patrijs
- Piepkuiken
- Ree
- Reuzel - Smout
- Runderschenkel
- Rundertong
- Rundsvlees
- Salami
- Serranoham
- Spek
- Struisvogel
- Uier
- Varkenshaas
- Varkenshammetje
- Varkenspoot
- Varkensrib
- Varkensstaart
- Varkensvlees
- Worst
- Zwarte en witte pensen en bloedworst
- Zwezerik - Kalfszwezerik