Hapjes
Recepten voor Brood en deeg
- Amandelbroodjes - Bladerdeegrolletjes met amandelspijs
- Beignetdeeg
- Bierdeeg
- Biscuitgebak: beslag - snijden - vullen
- Bladerdeeg
- Boterdeeg voor 4 grote taarten
- Briochedeeg - Briochebrood
- Brioches met chocoladekorrels
- Briseerdeeg
- Brood met aardappelen
- Bruin brood
- Challah met vanille - Joods feestbrood
- Chocoladebroodjes
- Ciabatta
- Deeg voor empanadillas
- Deeg voor quiches of hapjestaarten
- Deeg voor quiches zonder gist
- Deegballetjes voor de soep
- Een taartbodem blind bakken
- Flachswickel - Duitse ontbijtbroodjes
- Focaccia met kerstomaten
- Focacia
- Frituurdeeg voor groenten
- Gesuikerd beignetdeeg voor nagerechten
- Getoerd briochedeeg
- Gistdeeg voor 1 taart
- Iers sodabrood met geitenkaas, pijpajuin en tijm
- Kadetjes
- Kramiek - Rozijnenbrood
- Krokantdeeg
- Kruimeldeeg - Zoet kruimeldeeg
- Maanzaadbrood
- Meergranenbrood met okkernoten en honing
- Naanbroodjes
- Notenbrood
- Pistolets
- Pretzels
- Romeinse focaccia
- Rozemarijnfocaccia met rode ajuin
- Rozijnenbrioches
- Sandwiches
- Scones
- Scones met appel
- Scones met lavendel
- Scones met mascarpone
- Scones met Parmezaanse kaas
- Scones met rozijnen
- Shortbread met kaneel en gember
- Snel bladerdeeg
- Soepstengels met saffraan en basilicum
- Soezendeeg
- Stollen - zoet Duits feestbrood uit Dresden
- Strudeldeeg
- Strudeldeeg met kruiden
- Volkorenbrood
- Warm kruidenbrood van basilicum en zongedroogde tomaten
- Warm olijvenbrood met oregano
- Zanddeeg
- Zandtaartdeeg met kaneel
- Zoet boterdeeg voor 3 taarten
- Zoete brioche met suiker