Hapjes
Recepten voor bordversiering
- Chips van aardpeer
- Chips van rode biet
- Chips van rode biet als bordversiering
- Citrusvruchten peller a vif
- Coulis van aardpeer
- Coulis van abrikozen met sherry voor gevogeltegerechten
- Coulis van artisjok
- Coulis van aubergine
- Coulis van avocado met limoen
- Coulis van Balsamicoazijn met Merlotwijn
- Coulis van basilicum
- Coulis van bataat - zoete aardappel
- Coulis van bloemkool
- Coulis van broccoli
- Coulis van erwten
- Coulis van groene asperges
- Coulis van kervelwortel
- Coulis van knoflook op basis van fonds
- Coulis van knoflook op basis van room
- Coulis van mais
- Coulis van olijven
- Coulis van paprika met knoflook
- Coulis van pastinaak met munt
- Coulis van peterselie
- Coulis van peterselie en boter
- Coulis van peterselie en knoflook
- Coulis van peterselie voor visgerechten
- Coulis van pindanoten
- Coulis van pompoen
- Coulis van rode biet
- Coulis van rode kool
- Coulis van rode paprika
- Coulis van schorseneer
- Coulis van sjalot
- Coulis van spinazie
- Coulis van tomaten - coeur de boeuf
- Coulis van truffel met cognac en madera
- Coulis van venkel
- Coulis van waterkers voor visgerechten
- Coulis van wortel
- Coulis van wortel en gember
- Coulis van wortel en ras-el-hanout
- Coulis van wortel, honing en sinaasappel
- Courgetteslierten als bordversiering
- Creme van artisjok
- Creme van aubergine
- Creme van courgettes
- Creme van pistache en pastinaak
- Creme van witte pens
- Creme van zwarte pens
- Crumble van gerookt spek
- Crumble van Parmezaanse kaas, dragon en oregano
- Crumble van peterselie
- Erwtencoulis om borden te versieren
- Gebakken appelbolletjes
- Gebakken appelbolletjes met calvadoscaramel
- Gefrituurde ajuinringen
- Gegrillde kerstomaatjes
- Gekarameliseerde sjalotjes
- Gemarineerde kerstomaat in zeezout
- Gezouten knoflookchips
- In de oven gekonfijte kerstomaatjes met look en tijm
- Julienne van wortel
- Karamel van balsamico-azijn als bordversiering
- Knoflookchips
- Mousse van knolselder met verse gember
- Mozzarellamouse voor sifon
- Parmezaanchips met chilipoeder
- Parmezaanchips met citroen en koriander
- Pastinaakpuree
- Preigarnituur
- Rolletjes sperziebonen met spek samengebonden
- Wijnpeertjes als garnituur
- Wortelslierten als bordversiering
- Zure room met wasabi