Voorgerechten
Recepten van warme voorgerechten
- Asperges en artisjokken met mousselinesaus
- Asperges met eiermayonaise verrijkt met een puree van asperges
- Asperges met geitenkaas op de wijze van Helena Olewicz
- Asperges met kaviaar
- Asperges met kippenborst, pasta en mandarijntjes
- Asperges met Pata Negra en sabayon van witte wijn
- Asperges met tomatensalsa en spek op de wijze van Lola
- Asperges op de wijze van Orly met choronsaus
- Asperges op zijn Vlaams met gerookte zalm
- Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
- Bladerdeeggebakje met gerookte eendenborst en geitenkaas
- Bladerdeegje gevuld met geitenkaas
- Bladerdeegtaartje gevuld met roquefort, mascarpone en amandel
- Bladerdeegwafeltje met gerookte zalm en kruiden kaas
- Eiernoedels met oesterzwammen, knoflook en peterselie
- Escargots de Bourgogne - Wijngaardslakken op de wijze van Bourgogne
- Garnaalkroketten
- Gebakken ganzenlever - foie gras
- Gebakken scampi in knoflookroom
- Gebakken scampi in vanilleboter
- Gebakken scampi met kropsla, roze peper en garnaal
- Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en bieslook
- Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van bloemkool
- Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van schorseneer
- Gebakken zalmforelfilet met pasta en ratatouille
- Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
- Gegratineerde mosselen
- Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
- Gegrillde paddestoelen met haloumikaas en chimichurrisaus
- Gekarameliseerde scampi in wok
- Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
- Gepaneerde kikkerbilletjes met tartaarsaus
- Gestoomde Sint-Jacobsoesters op groentenbedje
- Gestoomde Sint-Jacobsvruchten met witte wijnsaus
- Gestoomde wonton met pikante sojasaus
- Gevulde flensjes met garnalen geflambeerd met Chartreuse
- Gratin van mozzarella, knoflook, ham en selder
- Japanse zalmkroketten
- Kaaskroketten
- Kaaskroketten op basis van aardappelpuree met prei
- Kikkerbilletjes in bechamelsaus
- Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
- Kikkerbilletjes in lookroomsaus
- Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
- Kikkerbilletjes in spinazieroomsaus met knoflook
- Kroketjes van eekhoorntjesbrood
- Kroketjes van gedroogde ham
- Kroketjes van gerookte kalkoen
- Kroketjes van verse geitenkaas
- Loempia met kerrielinzen en scampi
- Mosselen a la Grecque
- Mosselen en sint-jacobsschelpen met prei-avocadosaus
- Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
- Pittige kippenvleugels met rode en groene paprikareepjes
- Scampi in curry saus met kokosmelk
- Scampi in korianderpesto op de wijze van Marleen
- Scampi in lookboter
- Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
- Scampi met appel en curry saus
- Scampi op de wijze van de De Jonghe
- Scampi Quirit
- Sformato met ham en selder - Flan van ham en selder
- Sint-jacobsschelpen met pittige paddestoelen
- Sint-Jacobsschelpen op provencaalse wijze
- Sint-Jacobsvruchten met tomatenfondue en Hollandaisesaus
- Sint-Jakobsvruchten met waterkerspuree en foie gras
- Sint-Jakobsvruchten op een puree van waterkers en foie gras
- Toast champignons in roomsaus
- Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
- Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
- Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
- Wijngaardslakken in wittewijnsaus met champignons, kappertjes en rozijnen
- Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
- Zacht eitje met gerookte zalmsnippers, forelkuit en bieslookroom
- Zeebarbeel op een bedje van zeekraal