Voorgerechten
Recepten van koude voorgerechten
- Aspic van Zalm en scampi in een gelei van visfumet
- Avocado's gevuld met romige zalmkaviaar
- Brunoise van tomaat met mozzarellamousse
- Californische cocktail van avocado, pompelmoes en garnalen
- Cantaloupemeloen met parmaham en witte porto
- Carpaccio met citroen, dille en Noordzee garnaaltjes
- Carpaccio met een Oosterse dressing
- Carpaccio van coeur de boeuf tomaten
- Carpaccio van eend met basilicum en olijfolie
- Carpaccio van eend met Parmezaanse kaas
- Carpaccio van gemarineerde Sint-Jacobsschelp
- Carpaccio van Sint-Jacobsschelp met vanilleolie
- Carpaccio van Sint-Jacobsschelp op een bedje van veldsla
- Cocktail van garnalen en ananas met gembermayonaise
- Cocktail van garnalen, komkommer, tomaten en fetakaas
- Cocktail van gepocheerde Kabeljauw en gemarineerde tomaat met pittige mayonaise
- De klassieke rundercarpaccio
- Een gemarmerde terrine van ganzelever met kruiden
- Eendeborst met ananas in een gelei van eendenbouillon
- Garnaal cocktail
- Gemarineerde zalm
- Gemarineerde zalm met steranijs
- Gemarineerde zeevruchten
- Gevulde avocado met krab
- Gevulde tomaat met garnaal en een creme van avocado
- Groene asperges met spinazie en gerookte zalm
- Guacamole met Noordzeegarnaal
- Hardgekookt ei gevuld met duxelle in aspic
- Hardgekookte eieren met tomatensaus
- Hargekookte eieren op de wijze van Moscou
- Indische cocktail van garnalen en banaan
- Insalata caprese - Tomaat mozzarella
- Maatjessalade met tomaat, ajuin en appel
- Meloen met Parmaham
- Meloen met porto
- Noordzee garnalentorentje met mosterd-mayonaise
- Rundscarpaccio met asperges en een pittige citroenmayonaise
- Taartje met gerookte zalm en avocado
- Tartaar van tomaat met asperges en een vinaigrette van Balsamico
- Tomaat garnaal - Tomaat met Noordzeegarnaal
- Tomaat mozzarella
- Vitello tonato
- Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus