Hoofdgerechten
Recepten met pastagerechten
- Alplermagronen
- Cannelloni met een vulling van kip en courgette
- Cannelloni met een vulling van krab, kabeljauw en prei
- Cannelloni met paddestoelen
- Canneloni met vleesragout
- Fusilli met paddestoelen en parmaham
- Gegratineerde macaronischotel
- Gegratineerde macaronischotel met gehaktballetjes en mascarponekaassaus
- Gegratineerde ovenschotel met kalkoen, pasta, erwten, bloemkool, broccoli, romanesco en kaassaus
- Lasagne al forno
- Lasagne met gehakt, erwten, eieren en mozzarella
- Lasagne met kip, aubergine, tomaat en mozzarella
- Lasagne met kippengehakt en wilde paddestoelen
- Lasagne met vis, scampi en groenten
- Lasagne van aubergine met lamsvlees
- Linguini a la Marleen - met pesto en gerookte zalm
- Macaroni met balletjes volgens mijn bomma
- Macaroni met kip, ricotta en verse tuinkruiden
- Macaroni met scampi en mosselen
- Macaroni met tomaat en scampi in looksaus
- Originele bolognesesaus - bolognaisesaus
- Osso bucco met tagliatelle
- Paglia e fieno - gemengde pasta met erwtjes in roomsaus
- Papardelle met tomaat, ham en paddestoelen in roomsaus
- Pappardelle met eendenragout
- Pasta all amatriciana
- Pasta met ajuin en Parmezaanse kaas
- Pasta met aubergine
- Pasta met gerookt spek en tomaten
- Pasta met kalkoenblokjes, tomaat en mais
- Pasta met kalkoenblokjes, tomaat, mais en avocado
- Pasta met paprikaroomsaus
- Pasta met paprikasaus
- Pastadeeg eenvoudige bereiding
- Pastadeeg met olijfolie en melk
- Pastadeeg van griesmeel
- Pastadeeg van rode biet
- Pastadeeg van spinazie : pasta verde
- Pastadeeg van volkorenbloem
- Pastaslaatje met parmaham, mozarella, kerstomaatjes en basilicum volgens Streelt Jeego
- Pasticcio
- Penne a l'arrabiata
- Penne funghi - Penne met champignons in pittige tomatensaus
- Penne met gepofte tomaatjes
- Penne met gerookte zalm in cognacroomsaus
- Penne met kalkoenreepjes, oesterzwam en courgette
- Penne met kip-amandelroomsaus
- Penne met krab, garnaal en feta
- Penne met Parmaham en broccoli in een Italiaanse kaassaus
- Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
- Penne met saffraan
- Penne met tijmsaus
- Penne met wodkaroomsaus
- Penne Putanesca
- Piemontese agnolotti
- Ravioli gevuld met lamsvlees
- Ravioli met bloedworst en kweeperensaus
- Ravioli met kip, ham en spinazie
- Ravioli met krab, gember en pijpajuin
- Ravioli van ganzelever met truffelroomsaus
- Raviolideeg
- Spaghetti - frutti di mare - met zeevruchten
- Spaghetti alla bottarga
- Spaghetti alla puttanesca
- Spaghetti alle vongole
- Spaghetti bolognaise Peter Buyl
- Spaghetti bolognese - bolognaise
- Spaghetti carbonara
- Spaghetti met ansjovis
- Spaghetti met ansjovis en kappertjes
- Spaghetti met gebakken mosselen
- Spaghetti met kip en wortel in roomsaus
- Spaghetti met pesto en Parmezaanse kaas
- Spaghetti met ricotta
- Spaghetti met rivierkreeftjes
- Spaghetti met scampi , zongedroogde tomaat en rucola
- Spaghetti met spek en tomaten
- Spaghetti met spek, kerstomaat, Parmezaanse kaas en bieslook
- Spaghetti met tomaten en Parmezaanse kaas
- Spaghetti met tonijn
- Tagliatelle met balletjes in tomatensaus
- Tagliatelle met boter en truffel
- Tagliatelle met eendenborst en salieroomsaus
- Tagliatelle met gambas
- Tagliatelle met gerookte zalm in roomsaus
- Tagliatelle met krab en erwtjes
- Tagliatelle met scampi, knoflook en rode chilipeper
- Tagliatelle met scampi, knoflook, rode chilipeper en Parmezaanse kaas
- Tagliatelle met Sint-Jacobsschelpen
- Tagliatelle met zalmfilet en dilleroom
- Tagliatelle prosciutto - met hesp en Parmezaanse kaas