Hoofdgerechten
Recepten met visgerechten
- Bouillabaisse
- Bourride met zeevis, mosselen en garnalen
- Brandade van kabeljauw : Kabeljauwmousse
- Brochette van zeeduivel met laurier
- Brochette van zeeduivel met Parmaham
- Buljol
- Calderade
- Cataplana
- Ceviche van sardines met kokos
- Ceviche verde van makreel
- Een torentje van lauwe zalm en aardappelschijfjes met kaviaar
- farce van vis - mousseline van vis - vulling van vis
- Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
- Fideua
- Fish and chips
- Forel met wittewijnroomsaus, bieslook, peterselie en amandelen
- Gamba met gemberrijst op een zalfje van curry mousseline
- Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
- Gebakken heilbot met botersaus natuur
- Gebakken heilbot met groentenschotel
- Gebakken heilbot natuur
- Gebakken inktvis
- Gebakken kabeljauw in Gandahamjasje met tomaat
- Gebakken kabeljauw in spekkorst
- Gebakken kabeljauw met bospaddestoelen in roomsaus
- Gebakken kabeljauw met gestoofd witloof
- Gebakken kabeljauw met mosterd-mascarpone in spekkorst
- Gebakken kabeljauwhaasje met hollandaisesaus
- Gebakken kabeljauwhaasje natuur
- Gebakken kabeljauwstaart
- Gebakken makreel in de oven
- Gebakken meivis met knoflook
- Gebakken paling gekarameliseerd in honing met zeekraal
- Gebakken paling natuur
- Gebakken pangasiusfilet
- Gebakken pangasiusfilets in pankokorst
- Gebakken pladijs
- Gebakken pladijs met botersaus
- Gebakken rode poon op een bedje van skordalia
- Gebakken roodbaars in mycryo met visfumet-roomsaus
- Gebakken roodbaarsfilet in citroenbotersaus
- Gebakken roodbaarsfilet natuur
- Gebakken steenbolk natuur
- Gebakken tarbotfilet met asperges en witte wijnsaus
- Gebakken tongfilets met citroenboter
- Gebakken tonijn in groene saus
- Gebakken victoriabaars natuur
- Gebakken zalm in de oven
- Gebakken zalm met een saus van waterkers en spinazie
- Gebakken zalmfilets met een yoghurt-kappertjessaus
- Gebakken zalmforelfilets met citroenboter
- Gebakken zeeduivel in een honing-sojasaus
- Gebakken zeewolfhaasje natuur
- Gefileerde goudbrasem, gebakken met rozemarijn en een moes van sjalot
- Gefileerde tarbot met witloof en verse koriander
- Gefrituurde lotte - goujonettes met bieslookroomsaus
- Gefrituurde pikante sprotjes
- Gegratineerd witloof met gerookte zalm
- Gegratineerde kabeljauw met spinazie
- Gegrillde rode mul
- Gegrillde zalmforel
- Gemarineerde kabeljauw in rauwe ham op een bedje van tomaat mozzarella
- Gemarineerde makreel
- Gemarineerde sardines met limoenolie
- Gemarineerde sardines op een groentebedje met een mayonaise-frambozen vinaigrette
- Gepaneerde pladijsfilets
- Gepocheerd kabeljauwhaasje met zijn mousselinesaus
- Gepocheerde forel met blanke botersaus
- Gepocheerde rogvleugel met kappertjessaus
- Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
- Gepocheerde zalm in champagne
- Gerookte zalmpastei
- Geroosterde inktvis gevuld met feta in tomatensaus
- Gestoofde kabeljauw op zijn Spaans
- Gestoofde zalm met oesterzwam en pompoen
- Gestoomd kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie
- Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
- Gestoomde tongrolletjes met scampi, pijpajuin en eieren
- Gestoomde vismedaillons van zeetong en zalm
- Gestoomde zalmfilet natuur
- Gevulde sardienen met appel, calvados en zure room
- Gevulde sardientjes met rozijnen
- Heibot crudo
- Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
- Indian curry met vis en groenten
- Kabeljauw duglere
- Kabeljauw met gegratineerde groenten
- Kabeljauw met tomatencompote en courgettespaghetti
- Kabeljauw op Baskische wijze
- Kabeljauw op Vlaamse wijze
- Kabeljauw pizzaiola
- Kabeljauwhaasje gepocheerd in de oven
- Kabeljauwhaasje menuniere
- Kabeljauwhaasje op vel gebakken in de oven
- Kikkerbilletjes en rivierkreeftjes met noilly prat saus en basilicum
- Kruidige viskroketten
- Maatjes met garnituur, krieltjes met tzaziki
- Meivis in het groen
- Nootjes van gegrilde tonijn met citroengras, gesauteerde snijbonen
- Op vel gebakken kabeljauw met knoflookbouillon
- Op vel gebakken tarbotfilet
- Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
- Ovengebakken rode poon natuur
- Ovengebakken wijting op zijn provencaals
- Ovengebakken zeeduivel natuur
- Paella a la Valencia
- Paella de marisco
- Paling in het groen
- Paling in roomsaus met tuinkruiden
- Panade van panko en Gruyerekaas voor vis
- Pastei van kabeljauw en zalm
- Paupiette van rog gevuld met grijze garnalen
- Pijlinktvis met chorizo en salsa verde
- Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
- Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
- Pladijsfilets met muskaatdruiven Leopold III
- Pralines van rauwe zalm
- Rogvleugel met bruine boter en kappertjes
- Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
- Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
- Saltimbocca van tarbot met Parmaham en salie
- Savooirolletjes met scampi's en tomatenroomsaus
- Schelvis met hollandaisesaus
- Schelvis met hollandaisesaus en gebakken champignons
- Schelvis natuur
- Slibtong in knoflookolie
- Taramasalata
- Tarbot en tong duglere
- Tartaar van gerookte zalm met venkel
- Tartaar van maatjesharing
- Tartaar van tonijn
- Tartaar van vis
- Tonijnpastei met kappertjes
- Tonijnsalade
- Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
- Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
- Vispakora
- Vispannetje
- Vispannetje met zeetongrolletjes in saffraanroomsaus
- Vispersillade met hazelnoot
- Vispersillade met pijnboompitten
- Waterzooi van Noordzee vis
- Waterzooi van vis
- Wijtingfilet met sinaasappelboter en lamsoren
- Zalm in papilotte
- Zalm met bloemkoolmousseline en pompoenaardappelen
- Zalm met prei en room gebakken in folie
- Zalm op Andalusische wijze met rijst
- Zalm op vel gebakken met zuringroomsaus
- Zalmmousse met een creme van garnalen en groene asperges
- Zarzuela
- Zeebaars in zoutkorst gegaard in eigen nat
- Zeebaars met een brunoise van paprika en tomaat in een honing-citroen vinaigrette
- Zeeduivel natuur met hollandaisesaus
- Zeetong meuniere
- Zwarte paella van pijlinktvis met saffraanallioli