Hoofdgerechten
Recepten met vegetarische gerechten
- Avocadosalade met rucola
- Broccolitaart
- Bulgursalade met ajuin en rozijnen
- Chili con frijoles
- Falafel
- Feta salade met kruiden en olijven
- Gegrillde aubergineplakken met spinazie en een feta-munt vulling
- Gevulde paprika met wilde rijst, aubergine en tomaat
- Gevulde spinaziepannekoeken met paddestoelen in roomsaus
- Gratin Marguerita : courgette, tomaat en aardappel
- Gratin van courgettes
- Gratin van spinazie met mozzarella
- Jonge spinaziesalade met appel en geitenkaas
- Kruidentaart met tomaten en mozzarella
- Linzenburger
- Melitzanosalata - Auberginekaviaar met geroosterd pitabrood
- Millefeuille van aubergine en tomaat
- Millefeuille van aubergine, mozzarella en tomaat
- Moussaka met witte bonen en aubergines
- Noedelschotel met paprika, kerstomaten en Tofu
- Oventomaat gevuld met bulgur, eieren, Parmezaan en tuinkruiden
- Oventomaat gevuld met champignons en ei
- Preitaart
- Salade van aardappel, rode biet, rode ajuin en zure room
- Salade van boschampignons met jonge bladspinazie en ei
- Salade van knolselder en aardappelen met peterselie
- Salade van rode en witte bonen met zongedroogde tomaat en koriander
- Spaghetti bolognaise op basis van tempeh
- Tabbouleh
- Tabbouleh met munt en granaatappel
- Tabbouleh van quinoa met tuinkruiden
- Tofoeburgers met kikkererwten
- Venkelravioli met roomsaus
- Zachte polenta met gesauteerde paddestoelen en peterselie
- Zoet-zure courgettes met kappertjes en amandelen