Hoofdgerechten
Recepten met schaal- en schelpdieren
- Ceviche van Sint-Jacobsschelpen met mango en avocado
- Charlotte van asperges, kreeft en kaviaar
- Emulsie van schelpdieren
- Gamba a la plancha met mojo verde
- Gamba met saffraanrijst, gember en curry mousseline
- Gebakken krab op de wijze van Louisiana
- Gebakken langoustines met paddestoelen en rode bessen
- Gebraiseerde kreeft met soja-azijn, basmati rijst en groene kool
- Gegrilde kreeft met spinazie-look-boter
- Gegrillde kreeft - langoust
- Gekookte kreeft in witte wijnsaus
- Gemengde salade met kreeft en truffel
- Gestoomde kokkels met tuinkruiden
- Gestoomde langoustines natuur
- Het koken van krab
- Het koken van kreeft
- Het koken van langoustines - langoestines
- Kreeft a la nage
- Kreeft in portosaus
- Kreeft op Amerikaanse wijze
- Kreeft op Creoolse wijze
- Kreeft op de wijze van de kardinaal
- Kreeft op de wijze van Newburg
- Kreeft op de wijze van Thermidor
- Kreukels
- Mosselen a la creme Normande
- Mosselen in look-roomsaus
- Mosselen met bier
- Mosselen met oude geuze en mosterdroom
- Mosselen met witte wijn
- Mosselen met witte wijn, visfumet en boerenbrood
- Mosselen natuur
- Mosselen natuur met visfumet
- Mosselen op Brusselse wijze
- Mosselen op Provencaalse wijze
- Mosselen Saganaki
- Mosselen uit de wok met look en witte wijn
- Mouclade, een zuiders mosselgerechtje
- Navarin van kreeft en Sint-Jacobsvruchten
- Oesters en mosselen in roomsaus met limoen en kiwi
- Provencaalse mosselen
- Salade met rivierkreeftjes en warme mousselinesaus
- Salade van scampi in chilisaus
- Scampi in een getomateerde lookroomsaus
- Scheermessen met romesco saus
- Tellines met knoflook volgens Johan Dierkens
- Verse kreefttartaar