Hoofdgerechten
Recepten met gevogeltegerechten
- Borstfilet van parelhoen met luxe champignonssaus
- Eend met frambozenroomsaus
- Eend met gekarameliseerde sinaasappel en een zalfje van knolselder
- Eend met sinaasappelsaus - Canard a l'orange
- Eendenborst in kastanjekorst met maderawijnsaus
- Eendenborst met frambozensaus
- Eendenborst met geglaceerde raapjes en een sausje van kriekenbier
- Galantine van parelhoen - gevulde parelhoenfilet
- Gans met appelen en rozijnen
- Gebakken eend met avocado
- Gebakken eendenborst natuur
- Gebakken eendenborsten met bigaradesaus
- Gebakken kwartels natuur
- Gebraden duif in speklaag
- Gebraden duif met een saus van port en ganzelever
- Gebraden duif met jeneverbessen
- Gebraden duif op een bedje van prei en truffels
- Gebraden duif op grootmoeders wijze
- Gebraden eend met rozijnen en abrikozen
- Gebraden gans met een vulling van pruimen en noten
- Gebraden kalkoenborst met kerstomaatjes
- Gebraden kalkoenborst natuur
- Gekarameliseerde eendenborst met balsamico azijn
- Gestoofde eend met rode kool
- Gevulde duiven met ham
- Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
- Gevulde kalkoenrolletjes met spinazie en mozzarella
- Gevulde kwartels met mascarpone en amandelen
- Jonge duif in honingkorstje
- Kalkoenschnitzel Wienerart
- Kwartel met citroen en salie
- Kwartel met mandarijntjessaus
- Kwartels met savooikool
- Kwartels met vruchten
- Kwartels natuur met hun demi-glacesaus
- Luxe farce van gans of eend - mousseline - vulling
- Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
- Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
- Orloffgebraad met kalkoen
- Osso bucco van kalkoen
- Ovengebakken kalkoenbout natuur
- Ovengegaarde duif natuur
- Parelhoen natuur met zijn demi-glacesaus
- Parelhoenfilet met zoethout en druiven
- Snelle eend met verse pruimensaus
- Struisvogelsteak met bieslookroomsaus
- Terrine van eendenlever of ganzelever