Wereldkeuken
Recepten van de Chinese keuken
- Aubergines in pittige zout-zure saus
- Aubergines in zout-zure saus
- Bah Pao - Gestoomde broojes met gehaktvulling
- Bami goreng
- Carpaccio van runderteriyaki
- Chinese groentensoep met eiernoedels
- Chinese kippensoep met mais en krab
- Chinese Loempia
- Chinese loempia met zoet-zure saus
- Chinese pikante kippensoep
- Chinese soep met krab en asperges
- Chinese tomatensoep
- Eiernoedels met eieren, varkensreepjes en wortel
- Eiernoedels met kalkoenblokjes in lichte sojasaus
- Eiernoedels met spekreepjes in gember-knoflook-oestersaus
- Gebakken kikkerbilletjes natuur
- Gegrilde endenborst op Chinese wijze
- Gestoofde bamboe in lichte sojasaus
- Gestoomde Chinese koolpakketjes
- Gestoomde Chinese koolpakketjes met rijst
- Gestoomde kippefilets met szechuanpeper
- Gestoomde oesters met sojasaus, chilipeper en limoen
- Gewokte groenten in oestersaus
- Gewokte kip met broccoli in oestersaus
- Gewokte kippenblokjes in gember-knoflook-sojasaus
- Gewokte kippenblokjes in yakitorisaus
- Gewokte kippenblokjes in zoet-zure saus
- Gewokte noedels met groenten en kippenblokjes
- Gewokte noedels met groenten en scampi
- Gewokte noedels met groentenwaaier
- Gewokte spinazie met knoflook
- Groene boontjes in Japanse sesamsaus
- Honingglans voor eend
- Jiaozi - Jiaoze met varkensgehakt, Chinese kool en bieslook
- Kippenbouillon met noedels, champignons en pijpajuin
- Kippenbouillon met noedels, sperziebonen, bloemkool en wortel
- Krokant gewokte eend
- Lamskoteletjes in Oosterse marinade
- Lamskoteletjes met knoflook en rode wijn
- Loempia met vis
- Noedels met gemarineerde kip, champignons en sluimererwten
- Noedels met gewokte kip in gember-knoflook-sojasaus
- Noedelschotel met champignonmengeling in zwarte bonensaus
- Noedelschotel met paprika en kerstomaten
- Noedelschotel met selder, sojascheuten, look, gember, vissaus, sojasaus en oestersaus
- Peking eend
- Pittige Chinese groentensoep met eiernoedels
- Scampi in Japanse tomatensaus
- Sojascheuten op Koreaanse wijze
- Teriyaki van tonijn
- Varkenslapjes in zoet-zure saus
- Volle Maan noedels - Tsukimi udon
- Wok van varkensfilet met champignons, oesterzwam en labboon in honing-mosterd saus
- Wontonsoep
- Zeetong in knoflooksaus