Carpaccio met een Oosterse dressing


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Rooster de sesamzaadjes in een pan met anti-kleeflaag zonder vetstof.
Opgepast want de zaadjes branden snel aan.
Vries het rundvlees 20 minuten in om het wat te verstevigen, snijd er dan heel dunne plakjes van, men kan het ook kant en klaar kopen.
Kook de mini-maskolfjes beetgaar in kokend gezouten water en verfris ze in ijskoud water.
Snijd de mini-mas in schijfjes.
Snipper de pijpuitjes fijn.
Meng de sojasaus met wat limoensap en de twee soorten olie.
Schik de plakjes rundvlees over 4 borden, bestrijk ze met de marinade, bestrooi met de sesamzaadjes, pijpajuitjes, masplakjes en schik er ten slotte nog enkele blaadjes verse koriander op.
Werk af met enkele flinke draaien van de pepermolen naar wens.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek