Salade van boschampignons met jonge bladspinazie en ei


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Borstel de boschampignons en verwijder het harde uiteinde van de steeltjes.
Snipper de sjalotten.
Was de spinazieblaadjes en laat ze uitdruipen.
Breng gezouten water aan de kook en kook de eieren gedurende 7 minuten.
Verhit de olijfolie en roerbak gedurende 1 minuut de sjalotten.
Voeg er de boschampignons bij en bak ze snel aan.
Als ze gebakken zijn, neem je ze van het vuur en kruid ze met peper en zout.
Pel de eieren, het eiwit moet gestold zijn, maar de dooier moet nog ietwat lopend zijn.
Vul een kom met wat spinazie en schik hierop de boschampignons en werk af met het ei.
Druppel er nog wat olijfolie over.
Kruid af met peper en zout.
Serveer meteen.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek