Pikante vleesstrudel


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Maak het recept strudeldeeg en laat het rijzen.
Snipper de ajuin en het knoflook.
Was de sojascheuten en laat goed uitlekken.
Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul - prakkend met een vork.
Voeg de ajuin en het knoflook toe.
Roer de sojascheuten door het gehakt en laat nog 5 minuten meebakken.
Breng op smaak met kurrie, paparikapoeder, sojasaus en peper.
Laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt de boter in een pannetje op klein vuur.
Rol het deeg flinterdun uit.
Bestrijk het deeg met de gesmolten boter.
Overstrooi met paneermeel.
Verdeel het vleesmengsel over het deeg.
Rol vervolgens voorzichtig op en leg het deeg in een bakblik.
Plaats gedurende 40 minuten in de oven.
Bestrijk het deeg regelmatig met de gesmolten boter.
Laat wat afkoelen en serveer meteen.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek