Canneloni met vleesragout


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Maak het recept tomatensaus.
Splits de eieren, we hebben enkel de eierdooiers nodig.
Meng het gehakt met de eierdooiers.
Kruid met rozemarijn, marjolein, zout en peper.
Snipper de ajuinen, de bleekselder en de wortel.
Verhit de olijfolie en roerbak hierin de ajuin, de bleekselder en de wortel.
Prak het gehakt erin.
Pers er het teentje knoflook over en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
Voorverwarm de oven op 200C.
Breng ondertussen gezouten water aan de kook en kook hierin de canneloni bijna gaar.
Voeg dan de tomatenpuree, de Parmezaanse kaas en de room bij het gehakt.
Vul de canneloni met het gehakt en plaats ze in ingeoliede ovenschaal.
Overgiet ze met de tomatensaus en overstrooi met de geraspte kaas.
Plaats gedurende 10 minuten in de oven.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek