Ovengebakken koteletten en aardappelen met appelmoes en broccoli


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Voorbereiding

 

  • Voorverwarm de oven.
  • Maak het recept appelmousseline.
  • Maak het recept van de ovenaardappelen en plaats ze een kwartier in de oven.
  • Kuis de broccoli en plaats in een stoommandje.

 

Bereiding

 

  • Stoom de broccoli gedurende 20 minuten
  • Bak de koteletten aan volgens het recept en plaats ze bij de aardappelen in de oven.
  • Giet de verbranden boter uit de pan en blus ze met rode porto en voeg er room aan toe.
  • Laat de saus inkoken tot de gewenste dikte en proef af met peper en zout.

 

Afwerking

 

  • Leg het vlees op het bord.
  • Schik er de aardappelen rond.
  • Schik er broccoli en appelmousseline rond.
  • Serveer er de saus bij.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek