Chateaubriand met zijn demi-glacesaus, kroketjes en groentenwaaier


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Voorbereiding

 

  • Maak het recept aardappelkroketten en laat ze rusten.
  • Voorverwarm de oven.
  • Maak de coulis spinazie.
  • Kuis de boschampignons.
  • Maak het recept groene kool.

 

Bereiding

 

  • Voorverwarm de borden.
  • Bak de kroketten voor.
  • Halveer de kerstomaten
  • Stoom de sluimererwten, de laatste minuut stoom je de kerstomaten mee.
  • Maak het recept chateaubriand en maak de saus.
  • Bak de kroketten af.
  • Warm de groene kool op.
  • Bak de boschampignons gedurende 1 minuut in hete boter, kruid met fleur-de-sel.
  • Neem de sluimererwten en kerstomaten uit de stoomoven.
  • Overstrooi de binnenzijde van de kerstomaten met fleur-de-sel.

 

Afwerking

 

  • Schik een lepelsaus op een bord en plaats er het vlees op.
  • Maak met een serveerring een torentje groene kool en werk ze af met de boschampignons.
  • Schik er een eetlepel spinazie naast.
  • Versier met sluimererwt en kerstomaat.
  • Verdeel er wat kroketten tussen.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek