Noedelschotel met inktvis, puntpaprika, paksoi en eieren pad thai


Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Maak het recept Pad thai marinade.
Kook de eiernoedels beetgaar.
Kuis het inktvisvlees en snijd in kleine rechthoekjes.
Ontdoe de puntpaprika van de zaadlijsten en snijd in ringen.
Snijd het onderste harde gedeelte van de paksoi en verdeel in bladeren.
Kluts de eieren met wat melk en kruid ze met peper en zout.
Verhit een bodempje arachide olie in een wok tot het heet is.
Giet er de eieren in laat ze snel stollen.
Neem uit de wok en houdt ze apart.
Voeg er nog wat olie aan toe en laat terug heet worden.
Roerbak de paksoi, de puntprika en de inktvis gedurende 1 minuut.
Roer er de pad thai marinade door.
Laat een paar minuten sudderen en voeg er dan de eiernoedels aan toe.
Snijd de eierenkoek in lange repen en roer ze door de noedels.
Laat goed doorwarmen en serveer meteen.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek