Hapjes
Recepten met warme hapjes
- Aardappelhapje met kaviaar
- Arepas met gorgonzola en een pico van tomaat, komkommer en koriander
- Bitterballen
- Bladerdeeggebakje met feta
- Bladerdeeggebakjes met garnaalvulling
- Bladerdeeggebakjes met hamvulling
- Bladerdeeggebakjes met kaasvulling
- Bladerdeeggebakjes met kipvulling
- Bladerdeegrolletjes met tapenade
- Brandade van gerookte forel
- Brochette van garnalen en mozzarella
- Brochette van mosselen op de wijze van Tolosa
- Broodpap
- Bunuelos met verse aioli
- Causa met guacamole (Peruaanse aardappelkoekjes)
- Champignons gevuld met ham en tuinkruiden
- Champignons in buideltjes met tomatensaus
- Champignons op de wijze van escargot
- Corn dogs - hotdogs in maisdeeg
- Coxinha
- Croque madame
- Croque madame met mozzarella en ontbijspek
- Croque monsieur
- Croque monsieur met mozzarella en ontbijspek
- Empanada met gehakt en savooikool
- Empanadas met vis en mango
- Empanadillas met tonijn en geitenkaas
- Filodeeg met scampi, banaan en avocado
- Gebakken ganzenlever op gekarameliseerde appel
- Gebakken geitenkaasjes met honing en roze peper
- Gebakken mosselen op de wijze van Viviane
- Gebakken mozzarella
- Gefrituurde balletjes van bulgur met lamsgehakt
- Gefrituurde champignons met Bearnaisesaus
- Gefrituurde mihoen
- Gefrituurde olijven gevuld met geitenkaas, look en kappertjes
- Gefrituurde salieblaadjes in boterbeslag
- Gefrituurde scampi in bierdeeg met kokos
- Gefrituurde scampi op Calabrese wijze
- Gefrituurde scampibrochette
- Gefrituurde wijngaardslakken met witte wijnsaus
- Gegratineerde oesters met een amandelpersillade
- Gegrilde kalfsballetjes met komkommerrelish
- Gegrillde dadels in spekkorst, gevuld met gorgonzola
- Gehaktballetjes met dadels en rozenwater
- Gehaktballetjes met pijlinktvis en saffraan
- Gekarameliseerde druiven
- Gekarameliseerde pistachenootjes
- Gekonfijte tomaten met kruidenwaaier
- Gekonfijte tomaten met tijm en zeezout
- Gekookte kastanjes
- Gepaneerde mosselen met spek
- Gepaneerde mosselen met zelfgemaakte tartaarsaus
- Gepaneerde paddestoelen
- Gepofte kastanjes
- Gestoomde paddestoel met ham, garnalen en verse tuinkruiden
- Gestoomde scampi met een pittige garnalen dipsaus
- Gevulde champignons met geitenkaas en afgewerkt met gerookt spek
- Gevulde champignons met verse kruidenboter
- Gevulde kalfslapjes met enoki
- Gevulde vijgen in een krokant jasje
- Glaasje van wortelcreme met een creme van geitenkaas
- Groentenspaghetti met pompoenroomsaus en knoflookcrumble
- Hapje van kikkerbilletjes
- Hapje van zwart pens, rode kool en blini
- Hot Dog met ketchup
- Hot Dog met mosterd
- Hot Dog met mosterd en ketchup
- In de oven gebakken Camembertkaas met verse rozemarijn op de wijze van Streelt Jeego
- Inktvis - Calamares a la romana
- Kabeljauwballetjes in pankokorst
- Kip-Parmezaanbolletjes
- Kipkroketten met Parmezaanse kaas
- Kippenspiesjes Yakitori
- Knoflookbroodjes in de oven
- Kokosrisottoballetjes met paddestoelen
- Kroketjes van Serranoham
- Mini-balletjes van kip en feta met tzatziki
- Mosselen met Bloody Mary saus
- Nachos met krab
- Oesters met champagneboter
- Oesters met Italiaans ham en azijn
- Oesters met waterkers en munt
- Ovenpannenkoekjes met ham en kaas
- Pakori
- Paprika gevuld met feta en kruiden
- Patatas Bravas - Paul Beelaerts
- Pepitas : geroosterde pikante pompoenpitten
- Picaditas
- Pikante krabbeignets met mosterd
- Pitaschoteltje
- Pittige citrusschelpen
- Pittige guacamole met scampi
- Pittige kippenballetjes
- Preibeignets met een pikant tomatensausje
- Quiches met krab en limoen
- Rolletjes van rijstpapier met mihoen en scampi
- Rosti van aardappel met knoflook en serranoham
- Samosa met gehakt
- Sint-Jacobsschelpen met Hollandaisesaus
- Sint-Jacobsvruchten op Normandische wijze
- Spaghetti frittata
- Suppli
- Tempura van scampi
- Tempura van vis en groenten
- Tortilla met mozzarella, Parmaham, tomaat en basilicum
- Tortillawrap met chili con carne
- Tortillawrap op de wijze van een croque monsieur
- Vacherin fondue : gebakken vacherin met knoflook en witte wijn
- Verloren brood - wentelteefjes met confituur
- Vlees- of Kipkroketten
- Vol-au-vent kroketten
- Wijngaardslakken in deeg
- Wijngaardslakken met verse tuinkruiden
- Wraps met kip, ham en avocado
- Zeekraal en sinaas met gerookte zalmhaas
- Zwitserse kaasfondue met brood en groenten