Feestschotels
Recepten voor feestschotels
- Borst van wilde eend met demi-glacesaus en oesterzwam
- Borst van wilde eend met demi-glacesaus, boschampignons en knolselderbrunoise
- Chateaubriand met zijn demi-glacesaus, kroketjes en groentenwaaier
- Eendenborst met frambozensaus, pommes duchesse, champignonhoedjes, oventomaat en sluimererwten
- Everzwijn filet pur, poivrade, ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten en tomaat.
- Fazant met zijn poivradesaus en spinaziestoemp
- Gebakken eendenborst met kriekensaus, slamengeling en kroketjes
- Gebakken lamsfilet met knoflook, gratin dauphinois en gekorst witloof
- Gebakken wilde eendenbouten, roomsaus van boschampignons, pommes duchesse, groene kool en witloof
- Gegrilde lamskoteletten met krieltjes, oventomaat en yoghurtdressing
- Gestoofde bosduif met zilverajuintjes en risotto bianco
- Hazenrug in rode wijnsaus, groene kool en knolselder
- Hertefilet met calvadossaus, julienne van wortel en rosti
- Hertengebraad met poivradesaus, gekorst witloof, pommes duchesse, groene kool en zalfje van pompoen
- Hertengebraad met poivradesaus, oesterzwam, erwtjes en ovengebakken krieltjes
- Hindemedaillons met mousse van knolselder, gebakken schorseneer en pommes duchesse
- Kreeft Belle Vue
- Lamsmedaillon met krieltjes, oventomaat en yoghurtdressing
- Ovengebakken kwartel met champignonsroomsaus, groene kool en aardappelpuree
- Parelhoen met asperges in peterselieboter, gestoofd witloof in roomsaus en kroketjes
- Parelhoen met zijn demi-glacesaus, witloof en champignonhoedjes
- Reebiefstukjes, spek, groene asperges en spatzle
- Scampi in currysaus met een diverse rijstschotel