Hoofdgerechten
Recepten met sauzen
- Ajuinsaus
- Ajuinsaus voor vleesgerechten
- Almogrote - Canarische kaassaus met look en tomaten
- Amandelsaus
- Amerikaans steaksaus with a kick rechtstreeks van de pan
- Archiducsaus - Champignonroomsaus
- Aurorasaus
- Bearnaisesaus
- Bechamelsaus - witte saus
- Beierse saus
- Bercysaus
- Biersaus
- Blanke botersaus
- Blanke botersaus met mosselsap en room
- Blanke botersaus voor visgerechten
- Bordelaisesaus
- Bruine saus met sinaasappel
- Butternutpompoensaus op basis van visfumet
- Chermoula
- Chilisaus
- Chimichurri saus
- Choronsaus
- Citroensaus
- Cumberlandsaus
- Demi-glace saus van kwartel met porto
- Demi-glacesaus met donkere Westmalle
- Demi-glacesaus natuur voor gevogeltegerechten
- Demi-glacesaus van bruine fond voor vleesgerechten
- Demi-glacesaus van lam met knoflook en rozemarijn
- Demi-glacesaus voor gevogelte met cognac en madeira
- Dragonroomsaus
- Eenvoudige bruine basissaus voor vleesgerechten
- Engelse broodsaus
- Frambozensaus voor gevogelte en vleesgerechten
- Gebonden melksaus
- Gelei van worcestershiresaus
- Getomateerde champignon-pepersaus
- Getomateerde champignonsaus
- Getomateerde lookroomsaus
- Groene pepersaus voor gevogeltebereidingen
- Groene pepersaus voor vleesbereidingen
- Guacamole
- Hollandaisesaus
- Indian curry
- Indische cocktailsaus
- Italiaanse basistomatensaus
- Italiaanse kaassaus met Parmezaanse kaas en cheddarkaas
- Italiaanse mosterd-kaassaus met Parmezaanse kaas en cheddarkaas
- Italiaanse tomatensaus met knoflook
- Japanse soja-dipsaus
- Joinvillesaus : visveloute met rivierkreeftjes
- Kaassaus op basis van mascarpone
- Kaassaus op basis van ricotta
- Kappertjessaus
- Karamel van gezouten boter voor vleesgerechten
- Kardinaalsaus
- Kerriesaus - Kurriesaus - Currysaus
- Koude Turkse tomatensaus
- Kreeftensaus
- Kriekensaus voor maaltijden
- Luchtige tomatensaus
- Madeirasaus voor vleesgerechten
- Maderasaus - Madeirasaus
- Maltaise saus - Hollandaise saus met bloedsinaasappelsap
- Mangosaus
- Melksaus
- Messinasaus
- Mierikswortelsaus
- Mojo de aguacate - Canarische advocadosaus
- Mojo de almendras - Canarische amandelsaus
- Mojo naranjas - Canarische sinaasappelsaus
- Mojo picon - Canarische rode saus
- Mojo verde - Canarische groene saus
- Mornaysaus - Eenvoudige kaassaus
- Mosterdroomsaus
- Mosterdsabayon - Mosterdmousseline
- Mousselinesaus
- Muntroomsaus
- Nantuasaus
- Noilly Pratsaus
- Olijfoliesaus - sauce vierge
- Oosterse zoet-zure saus
- Parmezaanmelk
- Pastasaus - Tomatensaus
- Pastinaak-knoflooksaus
- Peterselieroomsaus met sjalot, spek en knoflook
- Peterseliesaus
- Pickles of Piccalilly
- Pikante rode paprikasaus
- Pikante salsa
- Pikante sojasaus
- Pikante tomaat-yoghurt saus
- Pittige ananassaus met knoflook
- Pittige salsasaus
- Pittige tomatensaus
- Poolse rozijnensaus voor vleesgerechten
- Portosaus voor vleesgerechten
- Provencaalse coulis
- Provencaalse saus
- Puree van gekonfijte knoflook
- Rode botersaus voor visgerechten
- Rode portosaus met appelstroop en peperkoek
- Rode wijnsaus voor visgerechten
- Rode wijnsaus voor vleesgerechten
- Rode wijnsaus voor vleesgerechten
- Romesco saus
- Roomsaus met boschampignons
- Roomsaus met dille en wodka
- Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
- Roomsaus met morieltjes en cognac
- Roomsaus van bruine Leffe
- Roomsausje van chardonnay met garnalen
- Roomsausje van Westmalle trappist
- Rozijnensaus voor vleesgerechten
- Sabayon met een kruidencoulis
- Sabayon van Hoegaerden witbier voor visgerechten
- Salsa Brava - Pittige Spaanse tomatensaus
- Salsa verde
- Satesaus
- Saus van gekarameliseerde zilverajuin met donkere Chimay
- Saus van konijnenfonds met porto en rode wijn
- Saus van kweeperen met grenadine
- Saus van rode wijnazijn met kalfsfond
- Saus van waterkers met look en witte wijn
- Sausbinders : Blanke roux - Blonde roux - Bruine roux
- Sausje van garnalen, look en tijm
- Schuim van mosselen met kerrie
- Sherrysaus voor vleesgerechten
- Sinaasappelsaus met doorzichtige sinaasappelzestes
- Sjalotjessaus
- Snelle appel-kerriesaus
- Snelle zoet-zure saus
- Soja-dipsaus
- Spinaziesaus voor visgerechten
- Stroganoffsaus op de wijze van Sylvia De Smet
- Tare no moto saus
- Tehinasaus
- Tolosasaus
- Tomaten-chilisaus
- Tomatensaus
- Tomatensaus met basilicum
- Tomatensaus met rozemarijn
- Tomatensaus met venkel en Pastis
- Tomatensaus met witte wijn en basilicum
- Tomatensaus voor visbereidingen
- Tomatensaus voor vleesbereidingen
- Veloutesaus - witte saus
- Versgemaakte tomatenketchup
- Visveloutesaus - witte saus van visfumet
- Witte wijnsaus voor visgerechten
- Witte wijnsaus voor visgerechten deluxe
- Yakitorisaus - marinade
- Zoet-zure dipsaus
- Zoetzure saus
- Zure room