Hoofdgerechten
Recepten met vleesgerechten - rund
- Abon - Indonesisch drooggebakken vlees
- Albondigas in tomatensaus (Gekruide balletjes)
- Balletjes in tomatensaus snellere versie
- Beef Wellington
- Biefstuk - steak met peperroomsaus
- Biefstuk - Steak Zingara
- Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
- Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes in tomatensaus
- Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes met ajuinsaus
- Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes op Milanese wijze
- Blinde vinken met champignons en oesterzwammen
- Chateaubriand met fleur-de-sel
- Chateaubriand natuur
- Cordon Bleu van kalfslapjes met rauwe ham en Roquefortkaas
- Entrecote champignonroomsaus
- Entrecote met gebroken peperroomsaus
- Entrecote met groene pepersaus
- Filet pur Rossini
- Fricando
- Gebakken biefstuk : Bleu - Saignant - A Point - Bien Cuit
- Gebakken entrecote natuur
- Gebakken kalfskotelet natuur
- Gebakken kalfslapje met Parmezaanse kaas
- Gebakken kalfslever met ajuin
- Gebakken kalfslever natuur
- Gebakken spek met passievruchtenazijn
- Gebakken uier met bruine suiker
- Gegrilde steak in een vinaigrette met rucola
- Gegrillde hamburger
- Gegrillde Mexicaanse burger
- Gegrillde steak in een jasje van ontbijtspek
- Gegrillde T-Bone steak
- Gevuld witloof met kalfsgehakt
- Gevulde kalfsrollade met ham, eieren en spinazie
- Hamburger basisversie
- Hamburger met ananasvulling
- Hamburger met een duxelle van champignons
- Hamburger met kappertjes
- Hamburger met knoflook
- Hamburger met tuinkruiden
- Indische runderkorma
- Kadin budu
- Kalfsbiefstuk met roomsaus natuur
- Kalfsbiefstuk natuur
- Kalfsburgers met foie gras
- Kalfsgebraad met gebroken pepersaus
- Kalfsgebraad met sinaasappelroomsaus
- Kalfsgebraad natuur
- Kalfskotelet met champignons
- Kalfslapje natuur
- Kalfsribstuk natuur
- Kalfszwezerik met champignonroomsaus
- Kalfszwezerik, ganzelever en asperges met truffel
- Kalfszwezeriken in roomsaus
- Oosterse rosbief in teriyaki-marinade
- Orloffgebraad met kalfsvlees
- Ovengegaard runderstoofvlees
- Parijse schnitzels
- Peperroomsteak a la minute
- Peperroomsteak met gebroken peper
- Persillade voor vleesgerechten
- Pittige Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
- Pittige rosbief Calypso
- Polpette met basilicum-tomatensaus en mascarpone
- Rosbief in de oven
- Rosbief met erwtjes en worteltjes
- Runderhart in wijnsaus
- Rundsbrochetten
- Rundsbrochetten met pepersaus
- Saltimbocca alla Romana
- Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees
- Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees met rozijnen en amandelen
- Spaanse balletjes op de wijze van Inge Peeters
- Steak archiduc - champignonroomsaus
- Steak in tomatensaus - alla pizzaiola
- Steak met jagersaus
- Steak met provencaalse saus
- Steak mignon
- Surf en Turf brochette
- Tomaten gevuld met gehakt en gegratineerd met kruidenboter
- Tournedos met portosaus
- Tournedos met witte wijnsaus
- Wiener schnitzels
- Zwiebelfleish