Hoofdgerechten
Recepten met wildgerechten
- Albonisaus
- Boheemse hertevinken met gedroogde pruimen en champigons
- Bout van hertenkalf met bospaddestoelen en wildsaus
- Carpaccio van ree met Parmezaanse kaas
- Civet van haas
- Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
- Everzwijnpate met een coulis van Balsamicoazijn
- Everzwijnragout
- Everzwijnrug met Mandarin Napoleon-limoensaus
- Fazant met zijn poivradesaus
- Fazant op Brabantse wijze
- Fazantenborst met bospaddestoelen
- Filet pur van everzwijn met zijn poivrade saus
- Gebakken eendenbouten natuur
- Gebakken konijnrug met zijn demiglacesaus
- Gebakken reebiefstuk met wildsaus natuur
- Gebraden fazant met witloof
- Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
- Gebraden hazerug natuur
- Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
- Gebraden patrijs
- Gebraden wild konijn
- Geglaceerde hindenbout met honing en frambozensaus
- Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
- Gepureerde kastanjes
- Gestoofd wild konijn met spekjes en zilverajuintjes
- Gestoofde appelen in de oven voor wildgerechten
- Gestoofde bosduif met zilverajuintjes
- Gestoofde haas
- Gevulde konijnenfilets in bladerdeeg
- Groene pepersaus voor wildbereidingen
- Hazenrug in rode wijnsaus
- Hazeragout
- Hertefilet met calvadossaus
- Hertenfilet pur met wildroomsaus
- Hertengebraad natuur
- Hertenmedaillons met wildsaus van kweeperen
- Hertenragout met veenbessen
- Hertenragout op Bourgondische wijze
- Herterug natuur
- Hindemedaillons met sjalot in rode-wijnazijn
- Hindenragout met bruine saus
- Hinderugfilet met zijn poivrade
- Hoe ontzuur ik tomatenpuree?
- Kangoeroesteak met een porto-sjalottensaus
- Kangoeroesteak met roomsaus
- Kangoeroesteak natuur
- Kastanjevulling voor vederwild
- Konijn met cider
- Konijn met zwarte kersen
- Konijnfilet met parmaham en citroen
- Korstdeeg voor wildbereidingen
- Mousse van parelhoen met wildfond
- Paarden filet pur bleu-chaud met gebroken pepersaus
- Paarden filet pur natuur
- Poivradesaus voor vederwild
- Ragout van everzwijn met groene peper
- Reebokzadel in notenkorst
- Reebokzadel met wildsaus
- Reebout met rozemarijnsaus
- Reeragout met appel en rabarber
- Risotto bij wildbereidingen
- Risotto met witloof bij wildbereidingen
- Rug van jong konijn met sausje van rozemarijn, champignons en tomaatje
- Sausje van wildfond met gemalen jeneverbes
- Slablad gevuld met bereid reegehakt
- Vleesbrood van everzwijn
- Wilde eend gekarameliseerd met honing en kersen
- Wilde eend met zijn demi-glacesaus
- Wildfond
- Wildmarinade
- Wildmarinade - minder zurige variant
- Wildragout natuur - basisbereiding
- Wildsaus met anijs, honing en gember
- Wildsaus met cognac en aalbessengelei
- Wildsaus met honing en mosterd
- Wildsaus met Luikse siroop en Balsamicoazijn
- Wildsaus met rode wijn en vlierbessensiroop
- Wildsaus met zwarte truffel
- Wildsaus van kweeperengelei