Hoofdgerechten
Recepten met vleesgerechten - varken
- Balletjes in tomatensaus
- Bitok of gehaktballen op Russische wijze
- Bloedworst met appel op Normandische wijze
- Bloedworst met appelmoes
- Chipolatta met bechamelsaus
- Cordon Bleu van varkenslapjes
- Fricandon in een jasje van Parmaham op de wijze van Marleen
- Gebakken gehakt
- Gebakken spek met frambozenazijnsaus
- Gebakken spek met picklessaus
- Gebakken spek natuur
- Gebakken spekblokjes
- Gebakken spiering met lichte pepersaus
- Gebakken spiering natuur
- Gebakken varkenshaasje natuur
- Gebakken varkenslever met sinaasappelroomsaus en graanmosterd
- Gebraden varkenschouderstuk
- Geglaceerd varkensvlees
- Gegratineerd varkenshaasje
- Gegratineerd varkenshaasje in spekkorst
- Gegratineerd witloof met ham
- Gegratineerd witloof met ham en spaghetti
- Gegratineerde aubergine
- Gehaktballetjes met ham
- Gekarameliseerd spek met balsamico azijn
- Gekarameliseerd spek met een mousse van knolselder
- Gekarameliseerde worst in frambozenazijn
- Gekookte leverballen
- Gemarineerde varkensschnitzels in amandelkorst
- Gepersilleerd varkenshaasje met merg
- Gestoofd varkenshammetje in bier
- Gestoomde gekruide varkensballetjes
- Gevulde ajuinen met gehakt
- Gevulde tomaatjes met gehakt, gegaard in de oven.
- Hamtaart
- Hespegebraad in honing-mosterdkorst
- Luikse salade
- Mousse van ham en robiola
- Opgevulde courgettes gegaard en gegratineerd in de oven
- Orloffgebraad met varkensvlees
- Ovengebakken gemarineerde vleesribben - spare ribs
- Ovengebakken koteletten met rozemarijn
- Ovengebakken varkenshaasje
- Ovengebakken varkenshammetje in mosterd-honingkorst
- Ovengebakken vleesribben - spare ribs
- Pikante vleesstrudel
- Pinchos Morunos - Varkensbrochette
- Pittige balletjes in tomatensaus
- Tortillas met spek gestoofd in bier, chilisaus en sinaasappelsaus
- Varkensgebraad met een korst van rozemarijn en tijm
- Varkensgebraad met provencaalse saus en pasta
- Varkensgebraad met pruimen
- Varkenshaasje archiduc
- Varkenshaasje gevuld met een duxelle van champignons
- Varkenshaasje gevuld met pruimen
- Varkenshaasje met een karamel van gezouten boter
- Varkenshaasje met provencaalse saus
- Varkenshaasje met vleessaus
- Varkenshaasje op de wijze van Brussel
- Varkenskotelet met ananas
- Varkenskotelet natuur
- Varkenskotelet Tex-Mex met wokgroenten
- Varkenskoteletten met calvados en appels
- Varkenskoteletten met gekarameliseerde ajuin
- Varkenskoteletten met sinaasappelsaus
- Varkenslapje archiduc - champignonroomsaus
- Varkenslapje in Gentse mosterdroomsaus
- Varkenslapje natuur
- Varkensmedaillon Crosse and Blackwell
- Varkensmedaillons met appeltjes in calvadossaus
- Varkensrollade met kruidenvulling
- Varkensvlees in currysaus met ananas
- Vietnamese varkensblokjes in karamelsaus
- Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon
- Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon met kruiden
- Vogelnestjes - Gehaktbal met ei
- Witloofstoemp met gehakt
- Worst maken
- Zuurkool uit de Elzas met varkensvlees en worst