Hoofdgerechten
Recepten met groentengerechten
- Aloo tikki met mais
- Asperges in Hollandaisesaus met peterseliecoulis
- Asperges met knoflook en amandelen
- Asperges op zijn Vlaams
- Baigan bhujia - Aubergines met paprika en chili
- Bleekselder met spekjes
- Bloemkool in bechamelsaus
- Boranije
- Boston baked beans
- Broccoli in bechamelsaus
- Broccoli in kaassaus
- Broccoli met knoflook en witte wijn
- Champignons met groene kruiden en room
- Chinese kool in bechamelsaus
- Curry van linzen
- Doperwten op zijn Frans
- Droge duxelle
- Duxelle
- Erwtenpuree met munt
- Erwtjes natuur
- Escabeche van paddestoelen en artisjok
- Flan van courgettes
- Flespompoen uit de oven
- Gebakken asperges
- Gebakken bleekselder
- Gebakken bloemkool
- Gebakken bospaddestoelen natuur
- Gebakken champignonhoedjes
- Gebakken courgettebloemen
- Gebakken eekhoorntjesbrood
- Gebakken groene asperges
- Gebakken kipfilet natuur
- Gebakken knolselder
- Gebakken komkommer in kerriesaus
- Gebakken oesterzwam met knoflook en peterselie
- Gebakken oventomaat met shiitake
- Gebakken paddestoelen - champignons natuur
- Gebakken paksoi met look en gember
- Gebakken radijsjes
- Gebakken schorseneren
- Gebakken spinazie met look
- Gebakken spinazie met look en Parmezaanse kaas
- Gebakken zeekraal
- Gebraiseerd en gebakken witloof
- Gebrande paprika in de oven
- Gebrande paprika op het vuur
- Gebrande pompoen
- Gedroogde paddestoelen weken
- Gefrituurde courgettes
- Gefrituurde paprika
- Gefruite platte peterselie
- Geglaceerde uitjes
- Geglaceerde uitjes - glacer a blanc
- Geglaceerde worteltjes
- Gegratineerde bloemkool en wortelen
- Gegratineerde bloemkool in bechamelsaus
- Gegratineerde champignonschotel
- Gegratineerde groenteschotel
- Gegratineerde tomaat
- Gekarameliseerd witloof in sinaasappelsap
- Gekarameliseerd witloof met perenstroop
- Gekarameliseerde ajuin
- Gekarameliseerde appels met aalbessengelei
- Gekookte asperges in een peterselie-botersaus
- Gekookte asperges in peterselieboter met gepocheerd ei
- Gekookte asperges met Parmaham en bieslook
- Gekookte asperges met parmaham en gepocheerd ei
- Gekookte asperges met waterkersboter
- Gemarineerde rode kool
- Gemarineerde tomaatjes
- Gestoofd witloof natuur
- Gestoofde ajuin met bladpeterselie en saffraan
- Gestoofde boterboontjes
- Gestoofde boterboontjes met knoflook
- Gestoofde Chinese kool met spekreepjes
- Gestoofde erwten met ajuin
- Gestoofde groene kool - savooikool
- Gestoofde groene kool met spek
- Gestoofde knolraap - koolraap
- Gestoofde paprika met courgette
- Gestoofde prei in honingroomsaus
- Gestoofde rapen
- Gestoofde snijboontjes met sjalot en bonenkruid
- Gestoofde spinazie
- Gestoofde spinazie in honingroomsaus
- Gestoofde witte kool
- Gestoomd witloof natuur
- Gestoomde asperges in peterselie-botersaus
- Gestoomde bloemkool met aurorasaus
- Gestoomde bloemkool natuur
- Gestoomde broccoli natuur
- Gestoomde groene boontjes natuur
- Gestoomde koolrolletjes
- Gestoomde pompoen natuur
- Gestoomde romanesco natuur
- Gestoomde sluimererwten natuur
- Gestoomde spruiten natuur
- Gestoomde wortelen natuur
- Getomateerde ratatouille op de wijze van Nice
- Gevulde artisjokken
- Gevulde artisjokken op de wijze van Lyon
- Gevulde aubergines op Catalaanse wijze
- Gevulde tomaten op zijn provencaals
- Gewokte groentenschotel
- Gewokte sojascheuten
- Gewokte sojascheuten met wortel
- Gratin van spinazie, paddestoelen en spek
- Gratin van tomaat en aubergine met Parmaham en mozzarella
- Groene boontjes - Sperzieboontjes natuur met sjalot
- Groene boontjes in tomatensaus
- Groene boontjes in vanilledressing
- Groentenragout
- Groentenratatouille
- Groentestoofpot
- Het koken van artisjokken
- Humus - gepureerde kikkererwten
- Jonge worteltjes met boontjes in honing-tijm boter
- Kippefilet met oesterzwammen in knoflook-peterseliesaus
- Knolselderfrietjes
- Linzen in tomatensaus
- Maiskorrels met spekjes en verse tijm
- Mechelse asperges met aspergesaus
- Mousse van bloemkool
- Mousse van tomaten
- Ovengebakken pompoen natuur
- Ovengebakken tomaat met dragon
- Ovengebakken tomaat met knoflook
- Ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten, tomaten en rozemarijn
- Oventomaat gevuld met pasta en kaas
- Paddestoelenragout
- Pastinaak met wortelmousse
- Peertjes gegaard in witte chocolade
- Pittige aubergineplakken met een yoghurt-munt dressing
- Pittige mais
- Pittige rode kool
- Pompoensformato - Flan van pompoen
- Prei in roomsaus
- Printaniere van groenten
- Puree van aardpeer
- Puree van groene groenten en kruiden
- Puree van rapen
- Puree van witte bonen
- Ratatouille
- Rauwe ratatouille
- Rode biet uit de oven
- Rode kool met honing en balsamicoazijn
- Rode kool met speculaaskruiden en appeltjes
- Rodekool met rietsuiker, honing, speculaas en gebakken appeltjes
- Schorseneren in witte saus
- Spaghetti van wortel en courgette
- Sperzieboontjes - Groene boontjes met sjalot en tomaten
- Sperzieboontjes - Groene boontjes met tijm, sjalot en tomaten
- Spinazie met mozzarella
- Spinazie met rozijnen en pijnboompitten
- Spinaziesformato - Flan van spinazie
- Spruiten met spek
- Stoofpotje van groene linzen en aardappelen
- Terrine van worteltjes in een glanzende gelei
- Vichyworteltjes
- Warme appelmoes met citroen en boter
- Waterkers
- Waterspinazie uit de wok
- Witgekookte champignons - glacer a blanc
- Witloof in roomsaus
- Witte asperges met zeekraal
- Witte bonen in tomatensaus
- Wortel-venkelsformato - Flan van wortel en venkel
- Wortelmousse met kokosmelk en rode peper
- Wortelmousse met koriander, ham en geconfijte tomaat
- Wortelmousse met sinaasappel en gember
- Wortelpuree met sinaasappelsap en vanille
- Wortelsformato - Flan van wortel
- Worteltjes in honingboter
- Worteltjes in vanilleboter
- Worteltjes natuur
- Zoete knoflookaubergines
- Zoetzure ajuinen uit de oven met een mosterd-honingdressing
- Zoetzure zilverajuintjes
- Zuurkool van groene kool