Nagerechten
Recepten voor nagerechten
- Aardbeien in champagnegelatine
- Aardbeien in witte chocolade
- Aardbeien met frambozencoulis
- Amandeltrifle met frambozen
- Ambrosia - Banaan met sinaasappel
- Appel in bladerdeeg
- Appelballetjes in siroop
- Appelbol - Appel in bladerdeeg
- Banketbakkersroom
- Basisrecept flensjes - pannenkoeken
- Bladerdeeggebakje met aardbeien en mascarpone
- Blintzes
- Blokjes vruchtengelei ter versiering van nagerechten
- Bordje met trio van aardbeien
- Bretoense pannekoek met 4 kazen - La tout fromage
- Bretoense pannekoek met ei en hesp - Klassiek
- Bretoense pannekoek met geitenkaas, honing en spek
- Bretoense pannekoek met spek, ajuin en reblochon - La tartiflette
- Bretoense pannekoek met tomaat en mozarella
- Bretoense pannekoek met zalm en ricotta - La nordique
- Bretoense pannekoek met zeevruchten
- Bretoense pannenkoeken - basisbeslag
- Bretoense pannenkoeken - basisbeslag zonder bier
- Chocolade ravioli, witte chocoladesaus, kokos en room
- Chocoladesouffle
- Conde-rijst
- Crumble van kokos
- Crumble van noten
- Espressogelatine
- Flensjes - Pannenkoeken met bruine suiker en citroen
- Flensjes - Pannenkoeken met suiker
- Flensjes met gekarameliseerde appelschijven
- Flensjes mikado
- Gebakken appels uit de oven
- Gebakken appelschijven met karamelsaus
- Gebakken banaan met honing
- Gebakken bananen in kokoskorst
- Geflambeerde aardbeien
- Geflambeerde flensjes in suzetteboter
- Gekarameliseerde ananas met muntlikeur
- Gekarameliseerde banaan op Congolese wijze
- Gekarameliseerde bananen
- Gekarameliseerde vijgen met honing
- Gepocheerde peren in witte wijn met chocoladesaus en pistachenootjes
- Germknodel met vanillesaus
- Gesuikerde vruchten en noten
- Gevulde vijgen met Camembertkaas
- Gistpannekoeken
- Het confijten van fruit
- Ijsgekoelde noga met gekonfijt fruit en bittere sinaasappelsaus
- Knapperige beignets van gemengd fruit
- Koninginnerijst met vanille en Engelse room
- Limoensorbet op een bedje van fruit met passievruchtencoulis
- Melkchocoladetruffels met passievruchten
- Millefeuille met aardbeien en frambozen
- Nestje van meringue en munt gevuld met een fondue van rode vruchten
- Pannekoeken met mascarpone
- Pannekoeken op grootmoeder Margeurithes wijze
- Peren gegratineerd met een sabayon met muskaatwijn
- Perengratin met witte chocolade
- Perzik in witte wijn
- Perziken met gorgonzolakaassaus en speculaas
- Pikante abrikozen in rode wijn
- Poffertjes op de wijze van Bram en Iris
- Poire belle helene - gepocheerde peren met chocoladesaus
- Profiteroles
- Quinoa fruitsalade met passievruchtensaus
- Rijstpudding met pistachenoten
- Roomsaus van witte chocolade
- Sabayon -Peter Buyl- van orval met vanillesuiker
- Sabayon met room
- Sabayon van champagne met vanille roomijs en aardbeien
- Sabayon van champagne met vers fruit
- Sabayon van munt
- Sabayon van rode wijn en Grand Marnier
- Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
- Semifreddo met stemgember
- Socca - Pannenkoeken van kikkererwten uit Nice
- Soepje van citrusvruchten
- Tiramisu
- Tiramisu met frambozen en passievrucht
- Tiramisu met frambozen, sinaasappel en kardemom
- Tiramisu met roomijs en vanillesaus
- Truffels met witte chocolade, cointreau en kokos
- Truffels met witte chocolade, vanille en kokos
- Truffels van pure chocolade met limoen en honing
- Vanilleflan
- Vanilleflan met vers fruit
- Vanilleroom
- Verloren brood (wentelteefjes) met exotische vruchten
- Verloren peperkoek met roomijs met armagnac en pruimen
- Warme appelsabayon
- Warme perziken met amaretto
- Wentelteefjes
- Wentelteefjes - verloren brood met porto
- Zabaglione met geroosterde hazelnoot en tonkaboon
- Zalfje van peperkoek