Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

Warme voorgerechten

  1. Asperges en artisjokken met mousselinesaus
  2. Asperges met eiermayonaise verrijkt met een puree van asperges
  3. Asperges met geitenkaas op de wijze van Helena Olewicz
  4. Asperges met kaviaar
  5. Asperges met kippenborst, pasta en mandarijntjes
  6. Asperges met Pata Negra en sabayon van witte wijn
  7. Asperges met tomatensalsa en spek op de wijze van Lola
  8. Asperges op de wijze van Orly met choronsaus
  9. Asperges op zijn Vlaams met gerookte zalm
  10. Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
  11. Bladerdeeggebakje met gerookte eendenborst en geitenkaas
  12. Bladerdeegje gevuld met geitenkaas
  13. Bladerdeegtaartje gevuld met roquefort, mascarpone en amandel
  14. Bladerdeegwafeltje met gerookte zalm en kruiden kaas
  15. Eiernoedels met oesterzwammen, knoflook en peterselie
  16. Escargots de Bourgogne - Wijngaardslakken op de wijze van Bourgogne
  17. Garnaalkroketten
  18. Gebakken ganzenlever - foie gras
  19. Gebakken scampi in knoflookroom
  20. Gebakken scampi in vanilleboter
  21. Gebakken scampi met kropsla, roze peper en garnaal
  22. Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en bieslook
  23. Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van bloemkool
  24. Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van schorseneer
  25. Gebakken zalmforelfilet met pasta en ratatouille
  26. Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
  27. Gegratineerde mosselen
  28. Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
  29. Gegrillde paddestoelen met haloumikaas en chimichurrisaus
  30. Gekarameliseerde scampi in wok
  31. Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
  32. Gepaneerde kikkerbilletjes met tartaarsaus
  33. Gestoomde Sint-Jacobsoesters op groentenbedje
  34. Gestoomde Sint-Jacobsvruchten met witte wijnsaus
  35. Gestoomde wonton met pikante sojasaus
  36. Gevulde flensjes met garnalen geflambeerd met Chartreuse
  37. Gratin van mozzarella, knoflook, ham en selder
  38. Japanse zalmkroketten
  39. Kaaskroketten
  40. Kaaskroketten op basis van aardappelpuree met prei
  41. Kikkerbilletjes in bechamelsaus
  42. Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
  43. Kikkerbilletjes in lookroomsaus
  44. Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
  45. Kikkerbilletjes in spinazieroomsaus met knoflook
  46. Kroketjes van eekhoorntjesbrood
  47. Kroketjes van gedroogde ham
  48. Kroketjes van gerookte kalkoen
  49. Kroketjes van verse geitenkaas
  50. Loempia met kerrielinzen en scampi
  51. Mosselen a la Grecque
  52. Mosselen en sint-jacobsschelpen met prei-avocadosaus
  53. Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
  54. Pittige kippenvleugels met rode en groene paprikareepjes
  55. Scampi in curry saus met kokosmelk
  56. Scampi in korianderpesto op de wijze van Marleen
  57. Scampi in lookboter
  58. Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
  59. Scampi met appel en curry saus
  60. Scampi op de wijze van de De Jonghe
  61. Scampi Quirit
  62. Sformato met ham en selder - Flan van ham en selder
  63. Sint-jacobsschelpen met pittige paddestoelen
  64. Sint-Jacobsschelpen op provencaalse wijze
  65. Sint-Jacobsvruchten met tomatenfondue en Hollandaisesaus
  66. Sint-Jakobsvruchten met waterkerspuree en foie gras
  67. Sint-Jakobsvruchten op een puree van waterkers en foie gras
  68. Toast champignons in roomsaus
  69. Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
  70. Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
  71. Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
  72. Wijngaardslakken in wittewijnsaus met champignons, kappertjes en rozijnen
  73. Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
  74. Zacht eitje met gerookte zalmsnippers, forelkuit en bieslookroom
  75. Zeebarbeel op een bedje van zeekraal