Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

Kruiden en specerijen

  1. Ahornsiroop - Esdoornsiroop
  2. Alsem
  3. Anijs
  4. Basilicum
  5. Bernagie
  6. Bieslook
  7. Bladpeterselie - Platte peterselie
  8. Bonenkruid
  9. Brandnetel
  10. Cayennepeper
  11. Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
  12. Chilipoeder
  13. Chinees vijfkruidenpoeder
  14. Citroengras
  15. Citroenmelisse
  16. Citroentijm
  17. Citroenverbena
  18. Daslook
  19. Dille
  20. Dragon
  21. Druivenblad
  22. Fenegriek
  23. Foelie
  24. Galangawortel
  25. Garam marsala
  26. Gele bonensaus
  27. Gember
  28. Gembersiroop
  29. Gentiaanwortel
  30. Grenadine
  31. Harissa
  32. Hibiscus Roselle
  33. Hoisinsaus
  34. Honing
  35. Hysop
  36. Indonesische witte curry
  37. Inktvisinkt
  38. Jeneverbes
  39. Kamille
  40. Kaneel
  41. Kappertjes
  42. Kardemom
  43. Karwijzaad
  44. Kervel
  45. Ketjap manis
  46. Kippenkruiden
  47. Komijn - Comino - Jintan
  48. Koriander
  49. Korianderwortel
  50. Korianderzaad
  51. Kruidnagel
  52. Kurkuma - Geelwortel
  53. Kurrie - Kerrie
  54. Laurier
  55. Lavas - Maggiplant
  56. Lavendel
  57. Lindebloem
  58. Look - Knoflook
  59. Luikse siroop - Luikse stroop
  60. Maanzaad
  61. Marjolein
  62. Mierikswortel
  63. Miso
  64. Mosterd - Mostaard
  65. Mosterdpoeder
  66. Mosterdzaad
  67. Munt
  68. Mycryo - Cacaoboter
  69. Nootmuskaat - Muskaatnoot
  70. Oestersaus
  71. Oregano - Wilde Marjolein
  72. Paprikapoeder
  73. Passata
  74. Peper
  75. Pepermunt
  76. Peterselie
  77. Peterseliestengels
  78. Piment d espelette
  79. Pimentbes - Pimentkorrel
  80. Pindakaas
  81. Provencaalse kruiden
  82. Ras-el-hanout
  83. Rozemarijn
  84. Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
  85. Saffraan
  86. Salie
  87. Selderzaad - Selderijzaadjes
  88. Selderzout - Selderijzout
  89. Shoyu
  90. Sojasaus
  91. Speculaaskruiden - Koekkruiden
  92. Stemgember
  93. Steranijs
  94. Sumak
  95. Szechuanpeper - Sechuanpeper
  96. Tabasco
  97. Tahini - sesamzaadpasta
  98. Tandoori kruiden
  99. Tijm
  100. Tomatenketchup
  101. Tomatenpuree
  102. Trasi - Garnalenpasta
  103. Truffel
  104. Truffelnat
  105. Vanille - Vanillestok
  106. Venkelzaad
  107. Vierkruidenpoeder
  108. Vissaus - Nam Pla
  109. Vlierbes
  110. Wasabi
  111. Worcestershiresaus - Worcestersaus
  112. Zeezout
  113. Zevenblad
  114. Zoethout
  115. Zout
  116. Zuring
  117. Zwarte bonensaus