Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

23 feestschotels

  1. Borst van wilde eend met demi-glacesaus en oesterzwam
  2. Borst van wilde eend met demi-glacesaus, boschampignons en knolselderbrunoise
  3. Chateaubriand met zijn demi-glacesaus, kroketjes en groentenwaaier
  4. Eendenborst met frambozensaus, pommes duchesse, champignonhoedjes, oventomaat en sluimererwten
  5. Everzwijn filet pur, poivrade, ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten en tomaat.
  6. Fazant met zijn poivradesaus en spinaziestoemp
  7. Gebakken eendenborst met kriekensaus, slamengeling en kroketjes
  8. Gebakken lamsfilet met knoflook, gratin dauphinois en gekorst witloof
  9. Gebakken wilde eendenbouten, roomsaus van boschampignons, pommes duchesse, groene kool en witloof
  10. Gegrilde lamskoteletten met krieltjes, oventomaat en yoghurtdressing
  11. Gestoofde bosduif met zilverajuintjes en risotto bianco
  12. Hazenrug in rode wijnsaus, groene kool en knolselder
  13. Hertefilet met calvadossaus, julienne van wortel en rosti
  14. Hertengebraad met poivradesaus, gekorst witloof, pommes duchesse, groene kool en zalfje van pompoen
  15. Hertengebraad met poivradesaus, oesterzwam, erwtjes en ovengebakken krieltjes
  16. Hindemedaillons met mousse van knolselder, gebakken schorseneer en pommes duchesse
  17. Kreeft Belle Vue
  18. Lamsmedaillon met krieltjes, oventomaat en yoghurtdressing
  19. Ovengebakken kwartel met champignonsroomsaus, groene kool en aardappelpuree
  20. Parelhoen met asperges in peterselieboter, gestoofd witloof in roomsaus en kroketjes
  21. Parelhoen met zijn demi-glacesaus, witloof en champignonhoedjes
  22. Reebiefstukjes, spek, groene asperges en spatzle
  23. Scampi in currysaus met een diverse rijstschotel