Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

Gevogeltegerechten

  1. Borstfilet van parelhoen met luxe champignonssaus
  2. Eend met frambozenroomsaus
  3. Eend met gekarameliseerde sinaasappel en een zalfje van knolselder
  4. Eend met sinaasappelsaus - Canard a l'orange
  5. Eendenborst in kastanjekorst met maderawijnsaus
  6. Eendenborst met frambozensaus
  7. Eendenborst met geglaceerde raapjes en een sausje van kriekenbier
  8. Galantine van parelhoen - gevulde parelhoenfilet
  9. Gans met appelen en rozijnen
  10. Gebakken eend met avocado
  11. Gebakken eendenborst natuur
  12. Gebakken eendenborsten met bigaradesaus
  13. Gebakken kwartels natuur
  14. Gebraden duif in speklaag
  15. Gebraden duif met een saus van port en ganzelever
  16. Gebraden duif met jeneverbessen
  17. Gebraden duif op een bedje van prei en truffels
  18. Gebraden duif op grootmoeders wijze
  19. Gebraden eend met rozijnen en abrikozen
  20. Gebraden gans met een vulling van pruimen en noten
  21. Gebraden kalkoenborst met kerstomaatjes
  22. Gebraden kalkoenborst natuur
  23. Gekarameliseerde eendenborst met balsamico azijn
  24. Gestoofde eend met rode kool
  25. Gevulde duiven met ham
  26. Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
  27. Gevulde kalkoenrolletjes met spinazie en mozzarella
  28. Gevulde kwartels met mascarpone en amandelen
  29. Jonge duif in honingkorstje
  30. Kalkoenschnitzel Wienerart
  31. Kwartel met citroen en salie
  32. Kwartel met mandarijntjessaus
  33. Kwartels met savooikool
  34. Kwartels met vruchten
  35. Kwartels natuur met hun demi-glacesaus
  36. Luxe farce van gans of eend - mousseline - vulling
  37. Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
  38. Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
  39. Orloffgebraad met kalkoen
  40. Osso bucco van kalkoen
  41. Ovengebakken kalkoenbout natuur
  42. Ovengegaarde duif natuur
  43. Parelhoen natuur met zijn demi-glacesaus
  44. Parelhoenfilet met zoethout en druiven
  45. Snelle eend met verse pruimensaus
  46. Struisvogelsteak met bieslookroomsaus
  47. Terrine van eendenlever of ganzelever