Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
TXTzoek
zoek
#FormSendSuccess
#FormSendError
Koude hapjes
Artisjokbodems met scampi op de wijze Ninette
Artisjokbodems met zalm en garnalen in wittewijngelei
Bloemkoolmousse met grijze noordzeegarnaal
Broccolimousse met Noordzee garnaaltjes
Brochette van mozzarella en basilicum
Creme brulee van foie gras
Eiersalade met sojasaus op de wijze van Middletownstation
Forel met aardappeltjes en roquefort
Futo-maki
Gekarameliseerde appeltjes op een coulis van sjalot
Gekarameliseerde kersttomaten met verse tijm
Gemarineerde aubergine met ansjovisdressing
Gemarineerde mosselen met citroengras en gember
Gemarineerde raapjes
Gemarineerde rode bietschijfjes
Gevulde avocado met knolselder en pittige room
Gevulde kerstomaatjes met basilicumpesto
Gevulde kerstomaatjes met ham, ricotta en geitenkaas
Gevulde kerstomaatjes met ricotta en geitenkaas
Gevulde komkommerstronkjes
Gezouten amandelen
Glaasje van tomaat, garnaal, pesto en bloemkool
Grijze garnaalhapje
Groentespiesjes met een yoghurt-citroensausje
Ham met verse vijgen
Hapje van gemarineerde rauwe zalm met rucola
Hapje van gerookte eendenborst
Hapje van klassieke carpaccio
Hapje van komkommer met een dille-roomdressing
Hapje van komkommer met look en zeezout
Hapje van krentenbrood met foie gras en aalbessengelei
Hapje van witte asperges met Parmaham
Hommos - Hummus
Japans gemarineerd zalmhapje
Kaas en salami bordje
Klassieke eiersalade
Komkommer gevuld met tonijnsalade
Krabsalade
Krieltjes met gerookte zalm
Krokante courgette met gerookte zalm
Mosselen in het zuur
Mosselen met rode tapenade
Mousse van gerookte heilbot
Mousse van gerookte paling
Mousse van gerookte paling
Mousse van ham en eendenlever
Mousse van kropsla en mascarpone
Oesters met dragon
Oosterse guacamole met gefrituurde lotuswortel
Ovengedroogde tomaten met kruiden en Parmezaanse kaas
Pakketjes van ham met mozzarella, vijgen en basilicum
Pissaladiere : ansjovis-ajuintaart
Pittige popcorn met cayenneboter
Popcorn met suiker
Popcorn met zout
Prikje met meloenparel, geitenkaas en gegrilde pistache noten
Rauwe groenten met een dipsaus van bonen en sesamzaadjes
Rauwe groenten met een dipsaus van kappertjes en karwijzaad
Rauwe groenten met een dipsaus van spinazie, ricotta en feta
Rauwe groenten met een dipsaus van yoghurt en waterkers
Rilettes van buikspek met witte wijn
Rilettes van varkensvlees
Sashimi
Scampi met avocadodipsaus
Scorthalia - Skordalia
Slaatje in een kaaskuipje
Tapas van gemarineerde feta
Tapas van gemarineerde olijven
Tapas van pittig gezouten amandelen
Tartaar van maatjes en avocado
Tomatenfondue als dipsaus
Tomatenmousse met basilicum
Tomatenwater
Tomatenwater
Verse maatjes met ajuin
Vleessalade met kip en ham
Zalmrolletjes gevuld met avocado
Zoete guacamole