Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
TXTzoek
zoek
#FormSendSuccess
#FormSendError
Koude voorgerechten
Aspic van Zalm en scampi in een gelei van visfumet
Avocado's gevuld met romige zalmkaviaar
Brunoise van tomaat met mozzarellamousse
Californische cocktail van avocado, pompelmoes en garnalen
Cantaloupemeloen met parmaham en witte porto
Carpaccio met citroen, dille en Noordzee garnaaltjes
Carpaccio met een Oosterse dressing
Carpaccio van coeur de boeuf tomaten
Carpaccio van eend met basilicum en olijfolie
Carpaccio van eend met Parmezaanse kaas
Carpaccio van gemarineerde Sint-Jacobsschelp
Carpaccio van Sint-Jacobsschelp met vanilleolie
Carpaccio van Sint-Jacobsschelp op een bedje van veldsla
Cocktail van garnalen en ananas met gembermayonaise
Cocktail van garnalen, komkommer, tomaten en fetakaas
Cocktail van gepocheerde Kabeljauw en gemarineerde tomaat met pittige mayonaise
De klassieke rundercarpaccio
Een gemarmerde terrine van ganzelever met kruiden
Eendeborst met ananas in een gelei van eendenbouillon
Garnaal cocktail
Gemarineerde zalm
Gemarineerde zalm met steranijs
Gemarineerde zeevruchten
Gevulde avocado met krab
Gevulde tomaat met garnaal en een creme van avocado
Groene asperges met spinazie en gerookte zalm
Guacamole met Noordzeegarnaal
Hardgekookt ei gevuld met duxelle in aspic
Hardgekookte eieren met tomatensaus
Hargekookte eieren op de wijze van Moscou
Indische cocktail van garnalen en banaan
Insalata caprese - Tomaat mozzarella
Maatjessalade met tomaat, ajuin en appel
Meloen met Parmaham
Meloen met porto
Noordzee garnalentorentje met mosterd-mayonaise
Rundscarpaccio met asperges en een pittige citroenmayonaise
Taartje met gerookte zalm en avocado
Tartaar van tomaat met asperges en een vinaigrette van Balsamico
Tomaat garnaal - Tomaat met Noordzeegarnaal
Tomaat mozzarella
Vitello tonato
Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus