Bereidingswijze
Maak het recept pizzadeeg.
Voorverwarm de oven voor op 210°C.
Maak de rauwe groenten schoon en snijd ze in reepjes of schijfjes.
Vaste groenten zoals champignons of courgettes stoof je eerst gaar in een pan met een beetje olie.
Broccoliroosjes of bloemkoolroosjes kook je eerst beetgaar in gezouten water.
Tomaten kan je rauw gebruiken.
Indien je groenten uit blik gebruikt, laat je deze eerst goed uitlekken.
Steek, bijvoorbeeld met behulp van een glas, rondjes uit het pizzadeeg.
Bestrijk elk rondje met een beetje olie, dragon en tomatenpuree.
Beleg elk rondje met groenten.
Bestrooi met oregano, bonenkruid en gemalen kaas.
Kruid met peper en zout.
Vet de bakplaat lichtjes in met olie.
Bak de pizza's ongeveer 20 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en de korst krokant gebakken is.
Serveer meteen.