Bereidingswijze
Dit is een recept van : De Kookfanaten Hobbykoken Antwerpen
De sjalotjes en de look fijn snijden en aanstoven in de olie; laurier en tijm toevoegen met de frambozen azijn en de champagne.
Deze samenstelling voor de helft laten inkoken en mixen. (tijm en laurier verwijderen)
Zeven door een puntzeef en laten afkoelen, kruiden met peper en zout.
Snijd de tomaten in brunoise (dobbelsteentjes).
De komkommer wassen, niet schillen en in brunoise snijden.
De appel schillen, in brunoise snijden en mengen met zure room, de komkommer, de tomaten en het sap van en halve citroen, kruiden met peper en zout.
Dit mengsel kan vooraf worden klaargemaakt en bewaard worden in de koelkast.
Een beetje boter op de wraps strijken en beleggen met een sneetje gerookte zalm en daarop de het brunoise-mengsel.
De wrap oprollen (goed aanspannen), de ronde zijkanten van de wraps afsnijden, er zorg voor dragend dat alle wraps op dezelfde lengte worden afgesneden.
De wraps in twee snijden.
Elke helft nog eens schuin doorsnijden, zodat een rechthoekje met een schuin dak ontstaat.
In het midden van het bord een spiegel van vinaigrette napperen.
De vier kwartjes van de wrap in een kruisvorm op het bord plaatsen met de punten naar het midden van het bord.
Bovenop de topjes een toefje zure room leggen en versieren met een takje dille.
Tussen de wrapkwartjes wat preischeuten schikken.