Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 180°C.
Vet een ovenplaat in met wat olie.
Zeef de bloem in bowl en voeg er de zachte boter aan toe.
Werk de boter erdoor en bevochtig met bijna alle melk.
Kneed tot een bal deeg.
Als het te droog wordt, voeg je er nog wat melk aan toe.
Bebloem een werkvlak.
Snijd 2 stukken bakpapier van 20 op 30 cm.
Halveer de bol deeg.
Rol elke bol uit op een stuk bakpapier ongeveer 5 mm dik.
Bestrijk met tomatenpuree, maar blijf 1 cm van de randen.
Snijd de hesp, de ajuinen, de ananas en de cheddar kaas fijn.
Meng alles door elkaar en kruid met peterselie.
Verdeel dit over de stukken deeg, maar blijf 2,5 cm van de randen.
Gebruik het bakpapier om het deeg op te rollen vanuit de lange zijde tot een niet te strakke rol.
Snijd elke rol in 8 gelijke stukken.
Plaats op de bakplaat en bak goudbruin in 20 minuten.
Serveer warm.