Bereidingswijze
Dit is een recept van : De Kookfanaten Hobbykoken Antwerpen
Rasp de zesten van een limoen.
Pers de limoenen apart.
pers een halve citroen.
Meng de ricotta met de mascarpone, de honing en de zaadjes van het vanille stokje samen.
Roer er het limoensap van 1 limoen onder.
Werk af met fijn gesmeden munt, meng nog even kort.
Zet in de koelkast.
Was de aardbeien en dep droog.
Doe de aardbeien, het citroensap, het limoensap, de cointreau en de honing in een blender.
Mix het geheel glad.
Duw door een fijne zeef.
Giet het soepje in een kan.
Houd zeer koel.
Was de mooie aardbeien en dep droog.
Verwijder het kroontje en halveer ze.
Dresseer in een diep koud bord een quenelle van de creme van mascarpone en ricotta.
Dresseer de in twee gesneden aardbeien in het bord.
Werk het gerecht af met een takje munt.
Serveer de borden en dresseer met een kannetje de soep in ieder bord.