Bereidingswijze
Snijd de harde steel van de paddestoelen.
Als de paddestoelen klein zijn, laat je ze in hun geheel, anders snijd je ze in twee of vier.
Kruid de biefstukken rondom met peper en zout.
Laat 2 el boter smelten in een pan.
Bak hierin de biefstukken, 8 minuten langs elke zijde.
Neem als ze gebakken zijn uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie.
Giet de boter weg en houd de pan apart.
Bak in een andere pan in 3 el boter de paddestoelen op hevig vuur.
Als ze gaar zijn kruid je ze met peper en zout.
Giet de lamsfond in de pan van de biefstukken.
Breng op hoog vuur aan de kook en schraap de aanbaksels los.
Laat een minuut inkoken en roer er van het vuur dan 1 el boter in los.
Leg de biefstukken op een verwarmd bord, giet er de saus over en strooi er de paddestoelen rond.