Bereidingswijze
Verhit de oven op 200°C.
Maak het recept bechamelsaus.
Boter een ovenschaal in.
Breng een pan water aan de kook.
Verhit de melk en kruid met een mespunt zout.
Voeg er de boter aan toe.
Als de boter gesmolten is, voeg je er de bloem ineens aan toe.
Zet het vuur laag en roer alles los in 10 minuten totdat het mengsel loslaat van de pan.
Haal van het vuur en laat het iets afkoelen.
Werk er dan voorzichtig ei per ei door.
Kruid met peper en zout.
Verdeel het deeg in kleine balletjes of staafjes (met een spuitzak).
Doe deze meteen in het kokende water, als ze gaar zijn, komen ze bovendrijven.
Neem ze dan met een schuimspaan uit het water.
Leg ze allemaal in de beboterde ovenschaal en schep er de bechamelsaus over.
Bestrooi met de Parmezaanse kaas en plaats 20 minuten in de oven.
Serveer meteen.