Bereidingswijze
Maak het recept gekookte basmatirijst.
Schil de wortel en snijd in schuine dunne plakken.
Snipper de ajuin.
Schil de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in brunoise (dobbelsteentjes).
Laat het blikje erwtjes en zwarte bonen goed uitlekken.
Snijd de kippefilets in brunoise.
Roer er 1 el olie door.
Kruid met gember, peper en zout.
Strooi er de maizena over en roer alles goed door.
Laat 1 el arachideolie in een wok dampend heet worden.
Roerbak hierin de kippefilet gedurende 2 minuten en haal uit de wok.
Voeg er nog wat olie bij en roerbak nu de ajuin, paprika en erwtjes gedurende 1 minuut.
Roer er de rijst onder en werk los met wat olie.
Kruid met kurkuma, kurrie, peper en zout.
Laat al roerend alles goed doorwarmen en schep er de kippenblokjes door.
Serveer meteen.