Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 180°C.
Snijd de komkommer in ringen.
Rasp de wortels en snijd in een julienne van 0,5 cm dikte op 4 cm lengte.
Schil de witte selderstengels met een dunschiller zodat de draden bovenaan weg zijn.
Snijd ze eveneens in een julienne zoals de wortels.
Bedek een taartvorm met boterpapier en het vel bladerdeeg.
Druk de vorm goed aan en smeer de bodem in met een laag kruidenkaas.
Verdeel de groenten over de taart.
We hebben 2 volledige eieren en 1 eierdooier nodig.
Roer de eieren en de eierdooier door de room.
Kruid met peper, zout en de gedroogde kruiden naar smaak.
Giet dit over de groenten in de taartvorm.
Verdeel nog wat kleine stukjes kruidenkaas over de taart.
Strooi wat geraspte kaas over de taart, maar niet teveel zodat je de groenten nog ziet liggen.
Plaats de taart 35 tot 40 minuten in de oven.
Controleer of het een vast geheel is en laat wat afkoelen.
Serveer lauwwarm.