Bereidingswijze
Rasp de schil van een halve citroen.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Bereid een tulbandvorm van 23 cm doorsnede voor.
Bestrijk ze tot 1 cm onder de rand met gesmolten boter.
Bestrooi met het paneermeel.
Zeef de bloem nogmaals op een vel bakpapier.
Klop de boter met de maizena, vanillesuiker en citroenrasp licht en luchtig.
Klop de eieren met de suiker, honing en een snuifje zout in een grote kom die op een pan met zachtjes kokend water is gezet met de handmixer licht en luchtig.
Haal de kom van de pan en blijf nog 5 minuten op hoge snelheid kloppen tot het mengsel is afgekoeld.
Klop nog een kwartier op lage snelheid.
Schep een derde van het eimengsel door het botermengsel en spatel daarna met een grote spatel de rest erdoor.
Voeg daarna de bloem toe.
Schep het beslag in de voorbereide vorm en bak het 50 minuten tot de cake goed gerezen is en er goudbruin uitziet.
Controleer de gaarheid met een houte prikker die er schoon moet uitkomen.
Laat uit de oven 10 minuten rusten en stort op een rooster.
Bestuif voor het serveren met bloemsuiker.