Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Beboter een hoge bakvorm van 22 cm doorsnede en bekleed de bodem met bakpapier.
Breek de eieren in een kom en klop ze schuimig.
Verwarm de suiker en het water al roerend tot de suiker is opgelost.
Breng dan aan de kook en haal meteen de pan van het vuur.
Doe er de stukjes chocolade bij en roer tot ze gesmolten zijn.
Voeg meteen de blokjes boter toe en meng alles grondig.
Wacht 5 minuten en doe er dan het eiermengsel bij.
Strooi er de bloem over en roer opnieuw.
Giet het beslag in de vorm en plaats een half uur au bain marie in de oven (in een andere kom met water).
Na een half uur schud je met de vorm, het midden van de taart mag niet meer bewegen.
Neem de taart uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en plaats hem dan op een schaal.
Verpak de taart in plasticfolie als hij helemaal afgekoeld is en plaats hem tot het opdienen in de koelkast.
Zeef er als garnering het cacaopoeder over en dien op.