Bereidingswijze
Leg het vanillestokje op een snijplank en snijd het open met een keukenmesje.
Schraap de vanille eruit en zet opzij.
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
Verwarm in een pot de karnemelk met de poedersuiker en de vanille, maar laat zeker niet koken.
Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze, al roerend met een houten spatel, op in de warme karnemelk tot ze helemaal gesmolten zijn.
Houd apart.
Giet de yoghurt in een mengkom.
Giet het warme karnemelkmengsel erover en meng goed.
Bestrijk de wanden van muffinvorm lichtjes met olie aan de hand van een kwastje.
Giet het mengsel erin.
Zet in de koelkast en laat minstens 4 uur opstijven.
Haal de pannacotta uit de vorm.
Pureer 100 gram vers fruit en duw door een fijne zeef zodat je een coulis verkrijgt.
Verdeel over de borden en garneer met frambozen en de coulis.