Bereidingswijze
Dit is een recept van : De Kookfanaten Hobbykoken Antwerpen
Maak het recept bladerdeeg.
Maak het recept vanillepudding en laat afkoelen.
Maak het recept aardbeiencoulis.
Smelt de boter in het water en laat even doorkoken.
Voeg er ineens de bloem aan toe en roer alles droog.
Voeg er een voor een de gehele eieren aan toe en roer telkens tot het ei volldig is opgenomen.
Meng dit onder de vanillepudding.
Voorverwarm de oven op 220°C.
Bedek de tarteletvormpjes met bladerdeeg en prik dit deeg goed in met een vork.
Met behulp van een spuitzak de vormpjes vullen met het mengsel van vanillepudding.
Bestrooi met amandelschilfers.
Bak af in de oven gedurende 20 minuten.
Laat afkoelen, snijd het deksel eraf en laat afkoelen.
Maak ondertussen de slagroom.
Klop de room stijf met 12 el bloemsuiker.
Was de aardbeien en dep droog.
Verwijder het kroontje en halveer de aardbeien.
Houdt de mooiste aardbeien achter om deze op het gebakje te plaatsen.
Vul de gebakjes met een ring slagroom.
Schik op de slagroom de aardbeien.
Spuit terug een ring slagroom op de aardbeien.
Plaats het deksel op de taartjes en spuit er een rozas slagroom op.
Plaats er een aardbei op.
Dresseer uw bord met aardbeiencoulis en overstrooi met bloemsuiker.
Plaats er een gebakje op.
Werk af met munt en serveer.