Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 170°C.
Maak het recept deeg van de quatre-quart cake.
Vet een cupcakevorm in met boter of gebruik van die speciale boterpapieren bakjes voorcupcakes zoals op de foto.
Giet het deeg in de gewenste vormen.
Zet de cupcakes ongeveer 25 minuten in de oven.
Naargelang de hoeveelheid en de oven kan deze tijd variëren.
Controleer daarom al vanaf 20 minuten met een naald het deeg.
Steek er voorzichtig met een naald in, als er geen deeg meer blijft aanhangen, zijn de cakejes klaar.
Laat ze afkoelen.
Maak ondertussen het recept boterroom met vanille.
Verdeel deze room in vijf porties en meng eventueel voor elke portie er een mespunt anderen kleurstof door.
Versier met een spuitzak met gekartelde mond de cupcakes.
Garneer ze daarna met de suikerversieringen.
Laat een uurtje opstijven op een koele plek.