Bereidingswijze
Kuis en snijd de venkel in julienne (reepjes).
Halveer de rode ajuin en snijd in maantjes.
Verhit wat arachide olie in een pan en stoof hierin de venkel en de ajuin gedurende 5 minuten, maar laat zeker niet kleuren.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en schil ze met een dunschiller.
Snijd de paprika in julienne.
Schil de courgette en snijd in maantjes.
Was de aubergine en verwijder het groen.
Snijd in brunoise (dobbelsteentjes).
Snipper de chilipeper heel fijn.
Roer de currypasta en het chilipepertje (naar smaak) door de ajuin en de venkel.
Roerbak gedurende 1 minuut en blus met de kokosmelk.
Breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg er dan de paprika, de courgette en de aubergine bij.
Laat een paar minuten verder koken zodat de groenten beetgaar zijn.
Proef af met zout en serveer meteen.