Bereidingswijze
Spoel de kippefilet af, dep het droog en snijd het in stukjes (kleine schijfjes mag ook).
Snijd de champignons in 4 of 8 stukken naargelang de grootte.
Maak een marinade van de gember, de oestersaus, de sojasaus, het knoflook, de rietsuiker, de vissaus en arachide olie.
Meng de kippenstukjes en de champignons onder de marinade en laat een kwartier rusten.
Breng gezouten water aan de kook en kook hierin de sluimererwten gedurende 5 minuten.
Schep ze uit het water met een schuimspaan.
Kook de noedels beetgaar in het water volgens de verpakking.
Giet af.
Verhit de wok en roerbak hierin de kippenstukjes en de champignons met de bijhorende marinade.
Als de kippenblokjes gaar zijn, roer je er de noedels en de sluimererwten door.
Laat alles goed doorwarmen.
Indien het geheel te droog is, voeg je er nog wat olie aan toe.
Proef af met peper en zout.