Bereidingswijze
Maak het recept zanddeeg, banketbakkersroom en slagroom.
Rol met behulp van een deegrol het zanddeeg uit op 3 mm en snijd hieruit 4 cirkels met een doorsnede van 10 cm.
Schik deze bodems op een ingevette bakplaat, bestuif ze met bloem en bak ze gedurende 10 minuten in een oven op 175°C.
Ga na of de bodems mooi goudbruin zijn, haal ze uit de oven en laat afkoelen.
Laat de banketbakkersroom afkoelen en spatel er de slagroom door.
Snijd een paar aardbeien in dunne schijfjes.
Meng de andere aardbeien in een kookpan met de suiker en het citroensap.
Laat ze een tweetal minuutjes koken en haal alles door een fijne puntzeef.
Laat afkoelen.
Schep in het midden van elke taartbodem een laag banketbakkersroom, daarboven een laagje vruchtencoulis en vul op met de vruchten.
Bestrooi eventueel nog met poedersuiker.