Bereidingswijze
Maak het recept krokantdeeg.
Verdeel het in kleine hoopjes op een bakplaat en duw ze plat met een vork die in koud water werd gedompeld.
Bak dit deeg ongeveer vijf minuten in een oven op 170°C.
Neem de plaat uit de oven als het krokant gebak goudgeel gebakken is.
Met behulp van een uitsteekvorm steek je vervolgens in het deeg cirkels uit met een diameter van 10 cm.
Houd ze apart.
Bereid 3 dl banketbakkersroom.
Laat afkoelen en spatel er 1 dl slagroom door.
Zo krijgt u een crème mousseline.
Was het fruit en maak het schoon.
Leg een krokant koekje in het midden van een gekoeld bord.
Schep hierop een lepel crème mousseline en omring het geheel met fruit naar keuze.
Herhaal dit voor de tweede en de derde laag.
Leg een dekseltje op het geheel, bestrooi eventueel nog met bloemsuiker, of werk verder af met nog een stukje fruit en een blaadje munt.
Dit kan ook opgediend worden een frambozencoulis of een aardbeiencoulis.