Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe het sinaasappelsap, de chilisaus, de wijnazijn, de knoflook, de oregano en de komijn in een blender en mix alles goed door elkaar.
Verhit de olie in ovenpan en braad het buikspek hierin rondom aan.
Schenk het bier en de inhoud van de blender erover.
Laat het buikspek afgedekt anderhalf uur stoven in de oven tot het zeer mals is.
Maak intussen een zoetzuur ajuinmengsel.
Snijd de ajuinen in heel dunne ringen.
Laat de rijstazijn met de suiker een paar minuten koken.
Doe de ajuinringen in een kom en schenk het azijnmengsel erover.
Laat afkoelen.
Neem het gare spek uit de pan en trek het met twee vorken in flinters uiteen.
Laat ondertussen het braadvocht inkoken tot het zo dik is dat het goed aan het vlees blijft kleven.
Schep het vlees door de saus.
Beleg de tortillas met het vlees en verdeel de ajuinringen erover.
Rol op en serveer meteen.